top of page

Kohti Unelmia | Veljekset Avuksi jakso 11/33

Päivitetty: 27. maalisk. 2021VELJEKSET AVUKSI | Nuorten miesten unelmia ja yksi huikeimmista asiakkaista


Veljekset ovat pistäneet hyvin nuorena oman yrityksensä pystyyn, jolla ovat tehneet rakennus- ja pihatöitä. Haastattelun tekohetkellä he ovat 16 ja 17-vuotiaita. Jalat pysyvät maassa ja unelmat korkealla, niinkuin pitääkin. Yksi ikimuistoisimmista hetkistä oli kun Veljekset saivat asiakkaakseen Sauli Niinistön! Miten tämä tapahtui? Kuuntele podista!


Mitä ainakin saat tästä jaksosta?


INSPIRAATIOTA

Veljekset kertovat kuinka pistivät pystyyn oman yrityksensä ja kertovat mitä tarkoittaa 4H-yritys. Saat varmasti inspiraatiota näiltä veljeksiltä, jos olet itse kiinnostunut perustamaan yritystä tai mietit, onko nuoruun heikkous yrittäjänä toimimisessa (ei ole!).


Veljekset kertovat mikä yrittäjyydessä heitä kiinnosti ja mikä sai heidät lähtemään yrittäjiksi. He kuvailevat, että yrittäjyys mahdollistaa ainakin:

  • Monipuolisia keikkoja ja vaihtelevia työpäiviä

  • Yrittäjänä saa itse valita miten ja mitä töitä tekee

  • Aikataulutuksen voi tehdä itse

  • Vapautta


MITEN SAADA ASIAKKAITA NUORENA YRITTÄJÄNÄ

Veljekset kertovat miten he ovat nyt siinä pisteessä että "asiakkaita on jopa niin paljon, ettei ehdi tekemään"

Suusta suuhun markkinointi ja asiakkaiden suositukset ovat olleet isossa roolissa.


UNELMIEN TOTEUTTAMINEN

Veljekset puhuvat omista unelmistaan ja siitä, missä näkevät itsensä tulevaisuudessa.

Loistava lause kuului myös veljesten suusta: "Asenne ratkaisee" jos sinäkin haluat lähteä toteuttamaan omia unelmiasi. Se on tärkeintä.


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Veljeksiä täällä:Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page