top of page
Kopio tiedostosta 9C0A8770-Edit.jpg

referenssit SPARRAUKSISTA

Johannes
Ota yhteyttä
kaisakoskinen.jpeg

Kaisa Koskinen

“Yhteisen sparrauksen aikana sain Johannekselta näkemystä oman liiketoimintani kasvattamiseen sekä itsevarmuutta, että olen tekemässä oikeita asioita. Sain käytännön vinkkejä esimerkiksi siihen, että miten voisin yhä paremmin sitouttaa asiakkaitani ja kasvattaa myyntiä sekä mihin asioihin keskittyminen on olennaista tässä vaiheessa.

 

Sparraus Johanneksen kanssa avasi taas uusia näkökulmia ja olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta.”

 

Kaisa Koskinen, Helsinki 

Naturested

image_6487327.JPG

Merja Kauppinen

"Johannes on innovatiivinen sparraaja, ja yhteistyöllä raakileideasta syntyi runko yrittäjyyteen <3 Sain hienoja vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen. Ehdottomasti kannattaa lähteä kokeilemaan Johanneksen sparrausta, sillä kokeneen yrittäjän kanssa ideoiden pohtiminen on erittäin hedelmällistä.

WhatsApp%20Image%202021-01-05%20at%2012.

Teemu Silius

"Johanneksella on loistava ote

yrittäjän sparraukseen!
Sparrauksessa on arkirealismi mukana ja silti Johannes synnyttää yrittäjälle olon, että kaikki on mahdollista.

Unelmat ovat toteuttamista vaille valmiit!
Kiitos Johannes arvokkaasta sparrauksesta!"

Teemu Silius, Helsinki

Tension Point

WhatsApp Image 2021-02-05 at 14.34.06.jp

Sirja Westman

"Kiitos Johannes kokemuksen äänestä, konkreettisista ideoista markkinoinnissa, inspiraatiosta ja rohkaisusta! Sparrauksen jälkeen on pää täynnä ideoita, joita ei malttaisi odottaa, että pääsee toteuttamaan ja fiilis, että meidän aloittavassa yrityksessä on valtava määrä potentiaalia, kun vain otetaan se käyttöön!"

Sirja Westman, Baie Clothing 

WhatsApp Image 2021-01-16 at 16.39.10.jp

Tony Moisio

"Johannekselta olen oman yrittäjämatkani varrella saanut hyviä vinkkejä muun muassa siihen, miten vastoinkäymisten ei anneta lannistaa, vaan prosessiin luottaen ja duunia tehden mennään eteenpäin.

 

Kohti omia tavoitteita ja unelmia! Teot ovat tärkeitä ja ne puhukoot puolestaan. Sanoista tekoihin hyvällä asenteella.

 

-Tony Moisio, Joensuu

Moisio Music

niko kuva.jpg

Niko Muurinen

"Johanneksen sparraus auttoi laajentamaan omaa ajattelua verkkokauppani bisnesmallin suhteen ja ennen kaikkea miettimään asioita isommin. 

Mielestäni kokeneempienkin yrittäjien kannattaa ottaa säännöllisin väliajoin ulkopuolista sparrausta. Ajatus siitä, että vain itse tietää miten oma yritys pyörii parhaiten on harha johon monet lankeaa. Omalle toiminnalle sokeutuu ja lopulta tehdään vuodesta toiseen samalla totutulla ja monesti tehottomalla tavalla asioita. 

Siksi kannattaa kuunnella jonkun mentorin neuvoja, joka on kulkenut samat polut aikaisemmin ja nähnyt mikä toimii ja mikä ei. 

Itse aion käyttää Johanneksen apua jatkossakin, joten voin ehdottomasti suositella hänen sparraustaan kaikille kasvunnälkäisille yrittäjille."

 

Niko Muurinen, FysioTori

IMG_2983-2[7119].jpg

Erika Kaipainen

"Ytimekäs sparraus joka liikutti mua just oikeeseen suuntaan" 

 

-Erika Kaipainen 

Jstory.png

Andrea ja Emilia

"Johanneksen kanssa oli rento jutella ja meillä oli erittäin hyvä, luonteva meininki! Sparrauksesta heräsi hyvin uusia ideoita, ajatuksia ja näkemyksiä. 

Johannes osasi kysyä hyviä kysymyksiä ja oli aidosti kiinnostunut meistä ja siitä mitä teemme. Sparrauksesta jäi iloinen ja inspiroitunut olo.

Super kiitos Johannes!

- Andrea & Emilia, Emea Coaching

kuva2018.png_muoto.jpeg

Johanna Saastamoinen

"Sain jo 15 minuutin tapaamisesta paljon. Tykkäsin mutkattomasta tyylistä, ja sain päätöksenteko-ongelmaani apua, päätin seurata sydäntäni ja alkaa testata ideaani eteenpäin.

 

Sparrauksen pohjalta  tutustuin tarkemmin Jes Toolsin sivuihin ja hankin jäsenyyden. Aloitin brändäys-verkkokurssista, joka oli loistava. Se auttoi ymmärtämään brändäyksen ideaa ja tiiviit videot esimerkkeineen ja brändikirja  tehtäväpohjineen olivat kultaa. Lämmin suositus!"

Johanna Saastamoinen, Alkuun.fi

IMG-20220222-WA0003_edited.jpg

Anna Saari

"Super hyvä ja tehokas sparrauspuhelu! Vartissa sain monta kohtaa tehtäväksi to do listaan, positiivista palautetta ja yhdet yhteystiedot, joista poiki palaveri ja lisää ratkaisuja mieleni päällä oleviin asioihin. Suosittelen isosti!"

- Anna, Fiilis Café&Bistro 

_G3P4171_edited.jpg

“Hukassa ollut usko omaan yritysideaan palasi 15 minuutissa, iso kiitos!"

- Hilkka Koskenranta,

 Strömfors Dog Sports

Hilkka Koskenranta

Hilkka Koskenranta

WhatsApp Image 2022-03-02 at 18.09_edited.jpg

Jenni Oksala

"Helppo kommunikointi, hyvä henki ja aina ystävällistä apua kysymyksiin. :)

Suosittelen!"

- Jenni Oksala

WhatsApp Image 2022-06-21 at 15.54.09.jpeg

Ida Paarnio

"Sparrauksen jälkeen asenne muuttui!

 

Uskoin siihen mitä teen enkä vähätellyt enää itseäni ja tekemääni sisältöä vaan opin arvostamaan sitä.❤️ Sparrauksen jälkeen lause "Rahaa tehdään", on ollut motivaattorina mentäessäni kohti unelmia!🔥

Sparraus antoi mulle avaimia löytämään päivistä hyvää vaikka "bisneksessä" olisi mennyt päivän aikana huonosti. Se, että teen sitä mistä nautin sydämelläni, on sen ansiosta, että tapasin sut Johannes - alkuvuonna meinasin heittää hanskat tiskiin mutta muutaman tapaamisen jälkeen lähdin uuteen nousuun!

Kiitos.❤️"

IMG_0277.JPG

Tiina Mehto-Vaittinen

"Johanneksen sparraus oli just sitä mitä tarvitsin ja toivoin: kannustusta ja vahvistusta mun yrittäjyys pohdinnoille. Pidin erityisesti Johanneksen valmentavasta otteesta sparrauksessa.

 

Oli ilo jakaa ajatuksia yrittäjyydestä ja jakaa positiivista sekä energistä fiilistä yhdessä. Unelmat jää ainaisiksi unelmiksi jos niitä ei vie liveksi ja toteuta niitä.

 

Kiitos kun puskit mua lempeästi askelia eteenpäin. Lämmin suositus Johanneksen sparrailuille!"

bottom of page