24.jpg

referenssit SPARRAUKSISTA

 
 
kimrullis_.jpeg

Kim Riuttamäki


"Johanneksen kanssa sparraus auttoi minua määrittelemään tarkemmin sen suunnan johon haluan yritystäni viedä, sekä antoi lisää työkaluja ja kontakteja etenemiseen."

Kim Riuttamäki, Mikkeli

Rullis

kaisakoskinen.jpeg

Kaisa Koskinen

“Yhteisen sparrauksen aikana sain Johannekselta näkemystä oman liiketoimintani kasvattamiseen sekä itsevarmuutta, että olen tekemässä oikeita asioita. Sain käytännön vinkkejä esimerkiksi siihen, että miten voisin yhä paremmin sitouttaa asiakkaitani ja kasvattaa myyntiä sekä mihin asioihin keskittyminen on olennaista tässä vaiheessa.

 

Sparraus Johanneksen kanssa avasi taas uusia näkökulmia ja olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta.”

 

Kaisa Koskinen, Helsinki 

Naturested

image_6487327.JPG

Merja Kauppinen

"Johannes on innovatiivinen sparraaja, ja yhteistyöllä raakileideasta syntyi runko yrittäjyyteen <3 Sain hienoja vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen. Ehdottomasti kannattaa lähteä kokeilemaan Johanneksen sparrausta, sillä kokeneen yrittäjän kanssa ideoiden pohtiminen on erittäin hedelmällistä.

Kiitos Johannes kokemuksen äänestä, konkreettisista ideoista markkinoinnissa, inspiraatiosta ja rohkaisusta! Sparrauksen jälkeen on pää täynnä ideoita, joita ei malttaisi odottaa, että pääsee toteuttamaan ja fiilis, että meidän aloittavassa yrityksessä on valtava määrä potentiaalia, kun vain otetaan se käyttöön!"

WhatsApp%20Image%202021-01-05%20at%2012.

Teemu Silius

"Johanneksella on loistava ote

yrittäjän sparraukseen!
Sparrauksessa on arkirealismi mukana ja silti Johannes synnyttää yrittäjälle olon, että kaikki on mahdollista.

Unelmat ovat toteuttamista vaille valmiit!
Kiitos Johannes arvokkaasta sparrauksesta!"

Teemu Silius, Helsinki

Tension Point

WhatsApp Image 2021-02-05 at 14.34.06.jp

Sirja Westman

"Kiitos Johannes kokemuksen äänestä, konkreettisista ideoista markkinoinnissa, inspiraatiosta ja rohkaisusta! Sparrauksen jälkeen on pää täynnä ideoita, joita ei malttaisi odottaa, että pääsee toteuttamaan ja fiilis, että meidän aloittavassa yrityksessä on valtava määrä potentiaalia, kun vain otetaan se käyttöön!"

Sirja Westman, Baie Clothing 

WhatsApp Image 2021-01-16 at 16.39.10.jp

Tony Moisio

"Johannekselta olen oman yrittäjämatkani varrella saanut hyviä vinkkejä muun muassa siihen, miten vastoinkäymisten ei anneta lannistaa, vaan prosessiin luottaen ja duunia tehden mennään eteenpäin.

 

Kohti omia tavoitteita ja unelmia! Teot ovat tärkeitä ja ne puhukoot puolestaan. Sanoista tekoihin hyvällä asenteella.

 

-Tony Moisio, Joensuu

Moisio Music

niko kuva.jpg

Niko Muurinen

"Johanneksen sparraus auttoi laajentamaan omaa ajattelua verkkokauppani bisnesmallin suhteen ja ennen kaikkea miettimään asioita isommin. 

Mielestäni kokeneempienkin yrittäjien kannattaa ottaa säännöllisin väliajoin ulkopuolista sparrausta. Ajatus siitä, että vain itse tietää miten oma yritys pyörii parhaiten on harha johon monet lankeaa. Omalle toiminnalle sokeutuu ja lopulta tehdään vuodesta toiseen samalla totutulla ja monesti tehottomalla tavalla asioita. 

Siksi kannattaa kuunnella jonkun mentorin neuvoja, joka on kulkenut samat polut aikaisemmin ja nähnyt mikä toimii ja mikä ei. 

Itse aion käyttää Johanneksen apua jatkossakin, joten voin ehdottomasti suositella hänen sparraustaan kaikille kasvunnälkäisille yrittäjille."

 

Niko Muurinen, FysioTori

IMG_2983-2[7119].jpg

Erika Kaipainen

"Ytimekäs sparraus joka liikutti mua just oikeeseen suuntaan" 

 

-Erika Kaipainen