top of page
Johannes

Sanovat, että kannan paljon positiivista asennetta, iloa ja energiaa mukanani.

Olen intohimoinen sarjainnostuja ja unelmien toteuttaja. Olen mukana useassa yrityksessä ja aina innokas perustamaan uutta. Innostun erityisesti hyvinvointiin liittyvistä yritysideoista. Missiona auttaa pienyrittäjiä menestymään.

Mottoni on Dream - Plan - Do. Unelmoin isosti, mutta kaikkein eniten tykkään tehdä. Parasta on saada aikaan jotain merkityksellistä. Joka päivä haluan saada ympärille iloa, naurua ja uskoa omaan tekemiseen. Rakastan urheilua, yrittäjyyttä, ihmisiä ja elämää. Nautitaan tästä elämästä ja mennään täysillä eteenpäin. 

Lyhyesti:

  • Mukana yli 10 yrityksessä

  • Daddy 

  • Harrastuksena koripallo

  • Työllistänyt satoja työntekijöitä yritystensä kautta

  • Intohimona elää, auttaa yrittäjiä toteuttamaan omia unelmia ja nauttia matkasta

Kopio tiedostosta 9C0A0881.jpg

Johannes Laine Mediassa

Kopio tiedostosta 9C0A8770-Edit.jpg

JOHANNES LAINE

Mitä muut sanovat? 

Ota yhteyttä
kaisakoskinen.jpeg

Kaisa Koskinen

“Yhteisen sparrauksen aikana sain Johannekselta näkemystä oman liiketoimintani kasvattamiseen sekä itsevarmuutta, että olen tekemässä oikeita asioita. Sain käytännön vinkkejä esimerkiksi siihen, että miten voisin yhä paremmin sitouttaa asiakkaitani ja kasvattaa myyntiä sekä mihin asioihin keskittyminen on olennaista tässä vaiheessa.

 

Sparraus Johanneksen kanssa avasi taas uusia näkökulmia ja olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta.”

 

Kaisa Koskinen, Helsinki 

Naturested

image_6487327.JPG

Merja Kauppinen

"Johannes on innovatiivinen sparraaja, ja yhteistyöllä raakileideasta syntyi runko yrittäjyyteen <3 Sain hienoja vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen. Ehdottomasti kannattaa lähteä kokeilemaan Johanneksen sparrausta, sillä kokeneen yrittäjän kanssa ideoiden pohtiminen on erittäin hedelmällistä.

Kiitos Johannes kokemuksen äänestä, konkreettisista ideoista markkinoinnissa, inspiraatiosta ja rohkaisusta! Sparrauksen jälkeen on pää täynnä ideoita, joita ei malttaisi odottaa, että pääsee toteuttamaan ja fiilis, että meidän aloittavassa yrityksessä on valtava määrä potentiaalia, kun vain otetaan se käyttöön!"

Katso kaikki referenssini

bottom of page