top of page

referenssit PUHEKEIKOISTA

Johannes
Ota yhteyttä

Visma Solutions

"Järjestimme tärkeille kumppaneillemme tapahtuman, jossa Johannes oli mukana kertomassa yrittäjyydestä ja siitä, millaista osaamista yrittäjät kaipaavat ympärilleen. Johannes valotti puheessaan konkreettisella tavalla yrittäjien mielenmaisemaa ja hoiti esityksensä tiukalla ammattitaidolla ja loistavalla energialla. Kiitos mahtavasta vedosta ja otetaan pian uusiksi! Suosittelen Johannesta ilolla puhujaksi muihinkin tapahtumiin"


Anni Oksanen, Visma Solutions 

Pilke Innovations

"Johanneksen kanssa työskentely seminaaria järjestäessä oli mutkatonta ja sujuvaa. Puhujana tapahtumassamme hän oli innostava ja samaistuttava yrittäjyyttä opiskelevalle yleisöllemme."

 

Janita Karppinen, Pilke Innovations

Sofia Björkroth

"Ainiin! Unohdin kehua sun puhujakeikkaa –  siis jotain höpöttelin siinä pöydässä muiden yrittäjien kanssa ennen kun aloitit. Ja siis vitsit! Puhuit tismalleen niistä jutuista, jotka nousi framille meidän keskusteluissa. Kuiskasin viereiselle siinä, että ei oo totta, Johannes varmaan salakuunteli olan takas meidän pöytäkeskustelua, kun puhuu juuri siitä 😃 Summa summarum, selkeesti nousi esiin tosi paljon sellaista, joka resonoi monissa! 🙌

Eli kiitos! ✨"

Ota yhteyttä

Elli Keski-Loppi

"Iso kiitos inspiroivasta puheenvuorosta. Sun energia ja into aiheesta välitty aidosti yleisöön asti! Harvempi osaa yhdistää hyvän sisällön JA taidon esiintyä. Tarinat jäi mieleen ja se miten korostit yhteistyön voimaa omien kokemuksiesi kautta konkreettisesti🔥"

Varsinais-Suomen Yrittäjät

”Johanneksen innostava esitystyyli ei jättänyt ketään kylmäksi ja hän saikin tapahtumamme puhujista parhaimmat arvosanat”

 

Niina Pekkala, tapahtumakoordinaattori, Varsinais-Suomen Yrittäjät 

Someron Yrittäjät

“Johanneksen aito kiinnostus yrittäjyyttä ja sen tuomia mahdollisuuksia kohtaan on vaikea olla huomaamatta.

 

Aito, lämminhenkinen ja erittäin kunnioittava asenne kanssa yrittäjiä kohtaan on ihailtavaa sekä valtava voima.

 

Hän antaa itsestään kaiken oli keskustelu yksilö- tai ryhmätasolla. Pidän erityisen tärkeänä sitä, että huolimatta vahvasta artistin roolistaan huolimatta hän pystyy hyväksymään yrittäjien erilaiset maailmat ja roolit sekä etsii luovia ratkaisuita antaen kuitenkin tilaa omalle ajattelulle.”

Sari Majuri, Kuntosaliyrittäjä ja Someron yrittäjät pj.

bottom of page