top of page

SumUp vs Zettle

Maksupäätteeksi SumUp vai Zettle? Vertaa ja hyödynnä tarjous!


Sisältää *affiliate linkkejä


Pienyrittäjä, näillä maksupäätteillä pääset nopeasti ja edullisesti alkuun korttimaksujen vastaanotossa. Tässä blogijulkaisussa avaan molempien maksupäätteiden ominaisuuksia ja kustannuksia.


SumUp ja Zettle eivät kilpaile maksupäätemarkkinoilla vain keskenään, muitakin maksupäätteen tarjoajia on. Mutta se mikä yhdistää SumUp:ia ja Zettleä ja tekee niistä vahvoja kilpailijoita muihin verrattuna ovat nämä ominaisuudet:


  • kuukausimaksuton

  • määräajattomuus

  • kassa sisältyy järjestelmään

  • ei piilokuluja


SumUp ja Zettlen kulut hankinnan jälkeen siis tulevat käytännössä vain päätteen käytöstä. Maksupäätteet vaativat nettiyhteyden toimiakseen, älypuhelimen omistajana et tarvitse erillistä liittymää maksupäätettäsi varten. Zettle ja SumUp ovat yhdistettävissä Bluetoothin kautta puhelimeen, johon saa ladattua laitteen oman mobiili- ja/tai tablettisovelluksensa. Molempien maksupäätteiden sovellukset löytyvät Android- ja iOs -käyttöjärjestelmille. Päätteiden eroavaisuudet ovat siis sovelluksen toiminnoissa ja ominaisuuksissa. Zettlellä on hieman suurempi välityspalkkio, mutta tilitysnopeus pitäisi olla päivän verran nopeampi.





Sovellukset toimivat kassajärjestelminä molemmissa päätteissä. iZettle Pro:ssa jopa laajennettavissa täydeksi kassajärjestelmäksi, mutta tämä ominaisuus on kuukausimaksullinen.





SumUp ja Zettle ovat maksupäätteinä hyvinkin tasavertaisia, mutta pieni eroja silti on. Molemmat ovat kuukausimaksuttomia ilman sitoutumista ja kassa sisältyy pakettiin. Zettle on yhteensopiva useampien maksukorttien kanssa, joka on hyvä vaihtoehto, jos tekee kauppaa toimialalla, jolla on kansainvälisiä asiakkaita. SumUp palvelee kaikki yleisimpiä maksukortteja ja tapoja: VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard maestro, V Pay, Apple Pay, Google Pay ja lähimaksu. Zettlellä on näiden lisäksi myös American Express, JCB, UnionPay ja Samsung Pay.


Molemmista päätteistä löytyy sirunluku ominaisuus ja lähimaksu. Lähimaksut onnistuu 50€ asti ilman PIN-koodin syöttämistä. Molemmilla onnistuu kuitenkin yli 50€ ostokset käyttämällä PIN-koodia.


Käteismaksujen kirjaamisesta ei peritä kuluja, joten maksupäätteitä voi myös pitää käteiskassana.


SumUpilla onnistut tekemään jopa tuhansien eurojen säästöä.









0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page