top of page

Kohti Unelmia | Rosanna Kulju jakso 8/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021Rosanna Kulju | Toteuta sitä omaa juttua


Tämä jakso on sinulle, joka unelmoit yrittäjyydestä tai siitä, että voisit tehdä itsellesi töitä. Sinulle, joka olet jo yrittäjä ja haluat saada lisää rohkeutta mennä eteenpäin kuulemalla upean Rosannan tarinan. Tämä monitoiminainen puuhaa omien sanojensa mukaan vähän kaikkea "perseestä perämoottorin". Hän tekee myös podcastiä "brutaalin rehellisellä" otteella ja unelmoi omasta Talk Showsta. Rosannan isoin bisnes on sosiaalisen median puolella ja hän omistaa myös Miss Helsinki kisan.

Mitä ainakin saat tästä jaksosta: VINKKEJÄ YRITTÄJYYDEN HAASTEISIIN Millaisia haasteita Rosanna on kohdannut ja mitkä ovat hänen suurimmat pelkonsa tällä hetkellä? Puhumme myös millaista on omistaa Miss Helsinki kisat ja mikä on Rosannan ajatus ja tärkeä merkitys kisojen taustalla. INSPIRAATIOTA JA INNOSTUSTA Rosannan päämäärätietoisuus ja rohkeus on mukaansatempaavaa ja uskon sen tarttuvan myös lankoja pitkin sinulle. Rosanna teki aikoinaan ison hyppäyksen kohti yrittäjyyttä vaikka koki myös isoja pelkoja ja epävarmuutta, mutta nyt hän on tässä menestyneenä yrittäjänä ja kertoo, mitä kaikkea se vaati. ROHKEUTTA USKALTAA Rosanna haluaa tehdä niitä asioita joka päivä, joita rakastaa. Tässä oli yksi syy, miksi Rosanna uskalsi jättää tutun ja turvallisen ja lähteä yrittäjäksi. Hän halusi tehdä töitä itselleen ja luoda omannäköistä elämää. Rosanna kehottaa miettimään, mitä haluat ajatella vanhana kiikkustuolissa. Onko silloin mielessäsi päälimmäisenä ne toteuttamattomat unelmat, jos et niitä nyt lähde tekemään. Rosannan 3 parhainta vinkkiä sinulle, joka nyt mietit että "uskallatko" 1. "Sitten kun" ei välttämättä tule ikinä 2. Listaa omat unelmasi paperille ja tee vaikka unelmakarttasi 3. Jos joku menee pieleen, et tule muistamaan sitä enää esim. vuoden päästä

Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Rosannaa täällä: @rosannakulju


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page