top of page

Automatisoi, ulkoista ja niputa

Kaupallinen yhteistyö Netvisor & Visma Sign


Sinä joka haluat luoda unelmabisneksen. Oletko miettinyt, että mitä kaikkea automatisoit? Mitä kaikkea helpotat ja annat nykyaikaisten sovellusten hoitaa puolestasi? Minä pyrin tehostamaan, ulkoistamaan ja tekemään asioista suoraviivaisia prosesseja.

Jotta voin olla jatkossakin mukana lisääntyvässä määrässä yrityksiä, tulee minun ahkerasti toki sanoa monelle asialle EI. Tämän lisäksi tärkeä ominaisuus on, että haluan tehdä yhdessä muiden kanssa. Mutta nyt nostan tärkeän asian, mikä nopeuttaa ja auttaa todella montaa asiaa tehokkaammin eteenpäin.


Tässä toimii pari yksinkertaista sääntöä


1. Sääntö - niputa asioita!

Älä lue sähköpostia 5 min välein ja anna ponnahduksien häiritä tekemistäsi. Päätä mitä haluat tehdä ja keskity siihen. Niputa sähköpostien lukemiset ja vastaamiset - tee mielummin 20 meiliä kerralla kuin 1 sillointällöin.


2. Sääntö - hyödynnä automaatiota ja teknologiaa


Tänään tästä säännöstä 2 muutama sana pidemmin. Nykyään tosi moni yrittäjä tekee todella paljon somesisältöä. Hyödynnä olemassaolevia ohjelmia, jolla voit tehdä päivän aikana vaikka kahden viikon sisällöt valmiiksi! Tämä helpottaa tosi paljon työn etenemistä. Tämän lisäksi varsinkin näinä aikoina on todella tärkeää tietää, että missä yrityksesi talous menee.


Tästä syystä on tärkeä, että ammattilaiset ja ammattilaisten tekemät ohjelmistot kertovat sinun puolestasi miten myynti on sujunut, kuinka paljon rahaa on tulossa, mihin sitä on menossa ja minkä verran katetta kassassa. Olen aina ollut huono tekemään itse tarpeeksi talouden seurantaa, nyt tehtyäni podcast jakson (edellinen jakso Janne Lyytikäinen kanssa) sain vihdoin kalenteriini viikottaiseksi toimenpiteeksi päivittää tilannetta missä mennään kokonaisuuden osalta. Tässä minulla on apuna älykäs taloushallinto Netvisor.


Toinen asia on se, että olen aina ollut huono arkistoimaan asioita. Tämän takia on tärkeää, että kaikki allekirjoitukset tehdään ohjelmistolla joka jättää ne talteen eikä tarvitse miettiä että missä se tärkeä osakassopimus olikaan tai mistä nyt löydän sen kauppakirjan... Tähän toimii täydellisesti Visma Sign!


Summasummarum. Yrittäjyydessä on tärkeä muistaa hyödyntää olemassaolevaa todella fiksua teknologiaa. Ilman niitä on paljon raskaampaa rakentaa toimivaa bisnestä ja ennenkaikkea ennustaa omaa liiketoimintaa eteenpäin.


Tästä myös ILMAISEN oppaan lataamiseen, jossa saat Talouden Tunnusluvut haltuun!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page