top of page

Vuosi 2018

Mitäs sitä tuli tehtyä vuonna 2018? 

Tärkeimpänä ehdottomasti - me saatiin lapsi ❤️ 

Arvot - opin käytännössä kuinka arvot mitataan tekojen kautta. Kaksi kertaa pääsin sanomaan EI bisneksille jossa mukana, mutta arvot ei kohtaa ja oli nostettava kytkintä vaikka excelissä se hetkellisesti näyttääkin pahasti miinusta. Tästä saa hurjasti potkua kun uskaltaa seisoa arvojensa takana. 

Konkurssi - Ruotsissa yritettiin siipiä, mutta ei riittänyt ei sitten mitenkään. Avattiin tammikuussa, kiinni kesällä. Rahat, osaaminen ja oikeat tyypit loppui kesken. Tästä saatiin hienot opit ja pääsin tätä kautta tutustumaan erinomaiseen organisaatioon hiukan pintaa syvemmältä ja sen upeaan johtajaan. Ruohonjuuri ja Arto big respect - aion ottaa teistä mallia vielä monen monta vuotta! 

Uudet yritykset - Lähdin ensimmäistä kertaa mukaan toisten perustamaan yritykseen: The Good Guys Kombucha joka tekee isolla sydämellä maailman parhaista teelaaduista euroopan parasta aitoa kombuchaa. Aivan eri alalle: Aito Päiväkodit perustettiin Keravalle jossa #aitoperhe pyrkii parantamaan tulevaisuuden elämäntyyliä parempaan suuntaan. Avattiin VOIMA Kahvila GE Healthcare alakertaan, paras palaute mikä on saatu: "oisin jäänyt kotiin saikuttamaan, mutta tiesin että saan energiaa VOIMAsta joten päätin tulla töihin". 

Uudet kumppanit - Myin ensimmäistä kertaa isomman siivun mistään yrityksestäni. Myin 35% inspiroivalle tehokaksikolle Tiinalle ja Heikille. Tietotaito, tuki ja synergiat mitä heiltä tulee tullaan näkee 2019 vahvoina steppeinä ja varsinkin mun välillä liian innokkaasti lähtemisen järjen äänenä, jotta saadaan tehtyä enemmän kannattavaa liketoimintaa. He omistavat mm. Hierontakoulu Atlas ja mukana Espoon Oma Panimossa. Check it out! 

Focus - On laitettu paljon asioita järjestykseen, sanottu "ei", holdattu ja suunniteltu. Vuonna 2019 voi taas hiukan enemmän toteuttaa uutta. Siellä on pöydällä monta mielenkiintoista projektia, mutta yhtä odotan ylitse muiden tapahtuvaksi. Kun se toteutuu, joillekin projekteille sanotaan taas ei. Canno´t wait! 

Kiitos kollegat kaikissa yrityksissä joissa olen mukana. Teette töitä intohimolla, oikeilla kysymyksillä kyseenalaistaen, haastaen, innostaen ja ennenkaikkea koen, että meistä on tullut yhteen hiileen puhaltavia perheitä joka haluaa saada hyviä juttuja aikaan. Ja tietysti kiitos myös yhteistyökumppanit, jotka uskovat meihin ja haluavat olla mukana tekemässä parempaa huomista.

Unelmoi, kerro ne ääneen, pyydä apua ja toteuta niitä yhdessä muiden kanssa. Ota iskut vastaan, harjoittele ja toteuta lisää. Muista myös juhlia. Siinä on sulle onnistumisen avaimet menestykseen. So simple right? 😉 

Kohti unelmia! 0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page