top of page

Visiot suurempii Himoksen reissulla

- Kaupallinen yhteistyö Himoslomat & Somessa.com kanssa -


Lähdettiin firman porukan kanssa Himokselle suunnittelemaan tulevaisuutta, innovoimaan uusia palveluita ja samalla pitämään hiukan hauskaa pitkästä aikaa.
Saatiin tehtyä uusi kaupunkiretriitti samantien kalenteriin ja sen lisäksi tuotteistettiin todella eksklusiivinen palvelu ihmisille, jotka todella välittävät omasta hyvinvoinnistaan ja ovat valmiita pistämään siihen panostusta. Haluamme helpottaa kiireisten ihmisten arkea, tuoda palvelut henkilökohtaisemmaksi ja auttaa heitä menemään eteenpäin. Tästä kuullaan myöhemmin lisää, olemme todella fiiliksissä kuinka ainutlaatuinen palvelu tulee olemaan.


Palvelu on selkeästi kalliimpi kuin perusjooga tai ns. peruspalvelut. Nostamme tasoa rutkasti. Tämä tullaan myöhemmin monistamaan yritysten johtoryhmille, sillä varsinkin näen heidän tarvitsevan tätä palvelua.


Himoslomat - huvila oli mitä parhain meidän tarkoitukseen. Kävimme myös Oktoberfesteillä hiukan viihtymishommissa, todella mukava tapahtuma, ruoka oli hyvää, ihmiset panostivat asuihinsa ja esiintyjät heittäytyivät todenteolla tekemiseensä..

Huvilan puolella otettiin porealtaassa lisää suunnittelua, Tiina hoiti koripallossa tulleet haaverit kuntoon ja aamulenkki oli mielettömän mukavaa piristävässä säässä.


Suosittelemme lämpimästi erityisesti työporukoille kun tarvitsee miettiä jotain uutta, innovoida, tiimiyttää porukkaa tai saada sopimukset pakettiin. Toimi meillä täydellisesti. Käy katsomassa Himoslomien paketit ja varaa omasi kätevästi suoraan netistä.


Kiitos paljon ja pian kuulet lisää mitä olemme kehittäneet!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page