top of page

Vegaaninen kahvila Tukholmassa

Pari viikkoa sitä nyt tehtiin aamusta iltaan, viikko oltiin hiljaisesti auki ja on selvitelty yhtä sun toista. Oppeja kertyi hirmuinen määrä, avajaisbileet meni täydellisesti ja nyt alkaa hulabaloo toivon mukaan. GreenStreet Stockholm aukesi siis Sveavägen 22, aivan Tukholman ytimeen Hötorgetin viereen. Samassa tilassa Suomesta Ruohonjuuren perustama Happy Food Store

Huikee fiilis, mutta kyllä tekee hyvää päästä Suomeen välillä. Palaute jota on saatu, niin selkeästi kysyntää on raakakakuille, vegaaniselle ruualle ja vastaavalle konseptille mitä Happy Food Store kanssa nyt toteutetaan. Suomalaiset ovat todella innoissaan ja lämpimästi ottaneet vastaan Facebook -ryhmissä. Parasta on se, että ilman erästä entuudestaan tuntematonta herrasmiestä emme olisi onnistuneet koska firman perustaminen on edelleen hiukan vaiheessa. Tai no oikeastaan vain alvien osalta, mutta ne on oleelliset kaikkien soppareiden tekemisessä. Lainaan siis hiukan kaverin firmaa alkuun tukkuostoksien tekemiseen. Todella kiitollinen tästä. 

Hauska lähteä tekemään pitkään ollutta unelmaa todeksi. Bisnes ulkomailla on jotain niin epätodellista ollut aikoinaan, että nyt on maukasta päästä puuhaamaan uuden parissa ja kasvattamaan omaa tietotaitoa sekä täysin uusien ihmisten kanssa. Super! 

Joko katsoit pienen koostevideon Youtube -kanavaltani? Ja pistähän seurantaan, niin ei tarvitse jättää jaksoakaan välistä. 


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page