top of page

Puhdas plus urheilijatiimi

Repesin kun Sami Sundvik sanoi "Tottakai pääset mukaan, on siellä muitakin jotka ei ehkä lasketa urheilijoiksi". Tai jotain tuohon suuntaan, mutta kai tää yrittäjyys melkein urheilusta käy?


Halusin tiimiin, koska käytin aktiivisesti jo valmiiksi Puhdas plus -tuotteita. Jos pystyn saamaan niitä hiukan veloituksetta omaan käyttööni + tarjoamaan hyvien tuotteiden eteenpäin viemiseksi jotain hyvää, niin kaikki voittaa. Win-Win-Win. Lähden vain WWW projekteihin ja tämä on myös yksi sellainen. Oon ollut yhdellä tiimi -tapaamisella, siellä on muutama vanha tuttu joukossa joten helposti sopeutui ei-urheilijanakin.


Lyhyesti mitä tuotteita olen todennut hyväksi ja mitä kokeillut:


Vitamiinisuihkeet paras keksintö ikinä! Niin helppo käyttää ja hyvänmakuisiakin.

Melatoniinia kokeiltu, en huomannut vielä vaikutuksia tosin olen aina ollut hyvä nukkuja. Tätä täytyy testata uudemman kerran. Tai lisätä annostusta? :D


Magnesiumia sekä ulkoisesti että sisäisesti, lumevaikutusta tai ei mutta nyt kun nilkka on pyörähdellyt, niin se ei ole mennyt rikki vaikka yhteen aikaan sitä tapahtui jatkuvasti jokaisen pyörähdyksen yhteydessä. Jumppasin sitä viimeksi sattuneen pahemman pyörähdyksen jälkeen enemmän, mutta nyt en oo erityisemmin sitä harjoitellut. Mankkaa vetänyt sekä sisäisesti, että levitellyt ulkoisesti, uskon sen auttaneen nilkkojen kestävyyteen koripallo kentällä.


B ja D vitamiinit eniten käytössä mankan lisäksi. D-vitamiinipuutos pääsi iskemään silti Puhti -testien perusteella. Nyt onneksi pystyy helposti lisäämään ja uskon, että vitamiiniarvot on kohta taas tapissa.


Diffuuseri ja erilaiset eteeriset öljyt on auttanut minua rauhoittumaan iltaisin. Kun haluan rauhoittua oikein kunnolla, niin pistän diffuuserin päälle useammaksi tunniksi ja nautiskelen hitaasti juoden useamman kupin jotain rauhoittavaa teetä. Koti tuoksuu paremmalta ja rauhoittaa. Toimii erityisen hyvin! Puhdasplus diffuuseri ahkerassa käytössä myös Ohmygoodnessissa.


Yleensä en suosittele syömään purkista yhtään mitään, mutta varsinkin vegaanien on erittäin tarpeellista syödä B12 vitamiinit purkista, harva pärjää ilman. Ja D-vitamiini on toinen mitä ehdottomasti purkista. Näiden kahden lisäksi riippuen vähän liikunnan määrästä valitse sopivimmat lisäravinteet Puhdas plus verkkokaupasta. Niin ja tietty toi diffuuseri - suosittelen tosi lämpimästi! Se meillä oli jo monia vuosia sitten käytössä ennenkuin edes kuulin Puhdasplussasta. Nyt olemme vaan innostuneet testaamaan useampia eri tuoksuja.


Mikäli innostut tilaamaan, niin muista käyttää koodi "kohtiunelmia" ja saat -30% hinnoista!
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page