top of page

Kuumimmat liikeideat vuonna 2022

Yhä useammat haluaisivat mieluummin oman yrityksen kuin työskennellä nykyisessä työssään


Tämä kirjoitus on käännetty vapaasti yhteistyössä Oode.com alkuperäisestä kirjoituksesta. Koodilla "KOHTIUNELMIA" saat -20% Oode.com palvelusta.


Jos oot täällä lukemassa tätä, harkitset todennäköisesti myös yrityksen perustamista, paitsi että tarvitset lisää ideoita. Ensimmäinen haaste, jonka kohtaat yrityksen rakentamisessa, on tietysti sen tunnistaminen, millaista yritystä haluat johtaa. Ja tarjolla on liian monta vaihtoehtoa mistä valita!


Mikä on kannattavin tänään?
Missä olen hyvä?

Jos etsit parhaita ideoita aloittaa, tässä on 8 kysytyintä yritystä vuonna 2022:


Ruoka


Tämä on niin helppo valinta, mutta myös siksi, että tiedämme, että useimmat ihmiset syövät noin 3 ateriaa päivässä - eikä edes puhuta välipaloista! Parasta elintarviketeollisuudessa on, että sinulla ei tarvitse olla ravintolaa hyvän ruoan myynnin aloittamiseksi! Voit viedä ne minne haluat. Ruokaa voidaan tarjoilla ja nauttia missä tahansa ruokatoimituksista liikkuviin kuorma-autoihin ja kotiruokailuun.


Jos ruoka on jotain, josta nautit, kannattaa harkita oman ruokayrityksen perustamista.


Dropshipping


Termi "dropshipping" tuli suosituksi vasta vuonna 2006, kun verkkokauppajätti AliExpress tuli tunnetuksi Yhdysvalloissa yhdessä useiden kiinalaisten verkkokauppakauppojen kanssa.


Dropshippaajat ovat välittäjiä, jotka voivat tilata tuotteita valmistajilta ja lähettää ne suoraan asiakkailleen. Tämän liiketoimintamallin avulla yrittäjien ei tarvitse edes käsitellä varastoa tai toimintaa!


Arviolta 29% kasvu seuraavien 4 vuoden aikana, dropshipping on edelleen yksi kannattavimmista malleista.


Terveydenhuollon palvelut


Terveydenhuolto on edelleen yksi kannattavimmista yrityksistä nyt, kun niin monet ihmiset ovat tulleet tietoisemmiksi terveydestään ja hyvinvoinnistaan.


Jos olet terveydenhuollon ammattilainen ja haluat upottaa varpaasi yritysmaailmaan, aloita tarjoamalla palveluitasi verkossa. Vaikka jotkut terveydenhuoltoon liittyvät yritykset tarvitsevat lääketieteellisiä tutkintoja, löytyy myös terveydenhuoltoon liittyviä yrityksiä, jotka tarvitsevat vain erityistä koulutusta ja / tai sertifikaatteja.


Toimituspalvelut


Shoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ennen pitkät matkat fyysisiin kauppoihin voidaan nyt tehdä matkapuhelimellasi 5 minuutissa tai vähemmän. Yritykset ovat myös siirtyneet nettiin yllättävän nopeasti, mikä on lisännyt toimituspalvelujen kysyntää.

Toimituspalveluyrityksesi voi olla yhtä yksinkertaista kuin pizzan- tai kuriiritoimitus. Voit alkaa miettiä, millaista toimituspalvelua tarjota sen perusteella, millaista kuljetusta (pakettiauto, moottoripyörä, polkupyörä jne) voit käyttää.


Siivouspalvelut


Onko siivous mielestäsi terapeuttista? Monet ihmiset maksavat paljon siivouspalveluista. Tälle riittää kysyntää jatkuvasti.Verkkokurssit ja valmennus


Tiedon myynti on trendi juuri nyt. Vaikka verkossa on miljoonia ilmaisia resursseja, monet ihmiset suosivat edelleen koottujen tietojen mukavuutta. Tällöin heidän ei tarvitse etsiä netistä materiaaleja, joiden oikeellisuudesta he eivät voi olla edes varmoja.


Verkkokurssit ovat suuri lisätulolähde yrittäjille, koska ne ovat suhteellisen helppoja ja edullisia valmistaa. Ne eivät edes vaadi toimitusta, koska ne voidaan lähettää suoraan asiakkaiden sähköpostiin. Valmennus puolestaan vaatii enemmän aikaa. Aivan kuten verkkokurssit, sinun ei kuitenkaan tarvitse käsitellä toimitus- tai tuotantokustannuksia.


Maailmanlaajuisten verkko-oppimismarkkinoiden odotetaan kasvavan ja nousevan 325 miljoonaan dollariin vuoteen 2025 mennessä. Se on kukoistava teollisuus! Jos luulet, että sinulla on arvokasta tietoa tai neuvoja jaettavaksi, kannattaa ehkä yrittää luoda ja myydä verkkokursseja tai valmennustilaisuuksia.


Somen hallinta


Somen hallinnalla tarkoitetaan sisällöntuottamista, aikatauluttamista, jakelua ja optimointia somen alustoilla, kuten Facebookissa, Instagramissa, Tiktokissa, Twitterissä jne. Nyt kun lähes kaikki ovat verkossa ja yhä useammat yrittäjät hyödyntävät tekniikkaa, tämä palvelu ei ole koskaan ollut näin kysyttyä.


Jos nautit somen sivujen hallinnasta, vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa verkossa ja digitaalisen markkinoinnin oppimisesta, tämä voi olla paras liikeidea sinulle.


Web-kehityspalvelut


Monet yritykset ymmärtävät nyt myös verkkosivuston tärkeyden. Aivan kuten sosiaalisen median hallinta, kaikki eivät kuitenkaan osaa luoda omaa verkkosivustoa.


Jos olet web-kehityksen asiantuntija, täämä on sinulle! Uusia verkkosivustoja on päivittäin noin 547 200 – vähintään muutama kymmenen tuhatta tarvitsee apua ammattimaisilta verkonkehittäjältä. Mahdollisuuksia on paljon. Ja mikä parasta, verkkosivuston rakentamisen ei tarvitse olla edes monimutkaista. Esim. Wixin, WordPressin, Squarespacen ja Oode:n avulla voit luoda kauniita verkkosivustoja asiakkaille tai itsellesi.Oman yrityksen perustamisen ei tarvitse olla pelottavaa.

Arvioi, mitä tiedät – tietosi ja taitosi – ja mistä sinulle voidaan maksaa. On niin paljon yrityksiä, joita voi aloittaa ilman valtavaa määrää rahaa!


Jos et vieläkään ole varma, miten edetä yrittäjyyden polulla, on parasta kysyä neuvoja muilta yrittäjiltä. Voit esimerkiksi pistää viestiä minulle Instagrammissa ja kysyä fiiliksiä sinun ideastasi.


Mikäli haluat rakentaa nopeasti omat sivut ja kokeilla liikeideaasi lähes riskittä, niin kokeile Oodea veloituksetta ja testijakson jälkeen koodilla "KOHTIUNELMIA" saat 20% hinnasta pois.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page