top of page

Kohti Unelmia | Tiina Lehmuskoski jakso 7/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021
TIINA LEHMUSKOSKI | Menestyjän puhetta


Sarjayrittäjä Tiina Lehmuskoski ei ole pitänyt itsestään isoa meteliä, mutta menestystä on tullut jo hurjasti! Hänen positiivinen elämänasenteensa ja fiksu ote yrittäjyyteen opettaa sinulle varmasti paljon. Tiina on noin 9 yrityksessä mukana, joten kokemusta löytyy ja paljon. Hän on myös kirjoittanut kirjan ja kehittelee isoja suunnitelmia myös tulevaisuudelle.


Mitä ainakin saat tästä jaksosta:


INSPIRAATIOTA

Kuulet Tiinalta miten hän on rakentanut yrittäjyyttään ja luonut menestyksensä. Tiinan polku alkoi siitä, ettei hän löytänyt työpaikkaa, jonka koki omakseen tai joka olisi kiinnostanut, joten hän päätti luoda sellaisen itse!


TÄRKEITÄ VINKKEJÄ AJATTELUUN

  • Nauti siitä, mitä sinulla jo on

  • Muista muistuttaa itseäsi kiitollisuuden aiheista

  • Uskalla unelmoida isosti

Tiinan vinkki jokaiselle on: mieti joka päivä mitä juuri tänään haluat saavuttaa ja mitä haluat päivän tuovan tullessaan.


KANNATTAAKO YRITTÄJYYS

Kuulet Tiinan ajatusta siitä, kannattaako yrittäjäksi lähteä. Suurin vinkki Tiinalta yrittäjyydestä haaveilevalle on: TEE SE. Puhumme myös siitä, millaiset pelot saattavat olla esteenä ja kannattaako niitä oikeasti pyörittää päässä.Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Tiinaa täällä: @tiina.lehmuskoski


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page