top of page

Kohti Unelmia | Taru Tammikallio jakso 6/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021Taru Tammikallio | Työelämä ja unelmat


Taru Tammikallio puhuu rohkeasti ja suoraan työelämästä. Hänen omin sanoin "Olen sanavalmis puhuja, teräväkynäinen kirjoittaja ja idearikas sisältöjen konseptoija, jonka lempiaihe on työelämän tabujen rikkominen sekä ammatillisten unelmien saavuttaminen."


Nyt tutustutaan tämän upean naisen unelmiin ja elämään! Tarun tausta on hurjan monipuolinen, värikäs ja taitoja löytyy vaikka mistä. Tulet varmasti oppimaan uutta ja saamaan tärkeitä vinkkejä tästä jaksosta.


Tämä jasko on varsinkin sinulle joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä, olet työtön tai haluat tietää, mistä kannattaisi lähteä liikkeelle kun lähdet etsimään työtä.


Miksi sinun kannattaa kuunnella tämä jakso?


TYÖELÄMÄN VINKKEJÄ | TYÖNHAKU


Taru antaa hyviä vinkkejä, mitä kannattaa tehdä, jos olet tällä hetkellä hakemassa töitä.

  • Ole aktiivinen ja oma-aloitteinen

  • Älä mieti perinteisintä ratkaisua "Haen vain avoinna olevia työpaikkoja omalta alaltani"

  • Käytä verkostojasi

  • Listaa 10 yritystä, jonne otat yhteyttä

  • Tee itsestäsi käyntikorttisivut tms. portfolio

  • Hyödynnä somea, jossa on hyvä mahdollisuus tuoda omaa osaamista esille


Omasta mielestäni on mahtavaa, että Taru lähti yrittäjäksi, "jotta se näyttäisi hyvältä CV:ssä", eikä vain jäänyt toimettomaksi. Tällaista luovuutta ja idearikkautta kaipaisin itsekin kaikille niille, jotka saattavat olla työttömiä tms. Yrittäjyys on siisti juttu ja sitä kannattaakin arvostaa ja olla ylpeä!


Puhumme myös siitä, millaista ihannetyöelmä olisi Tarun mielestä. Se olisi ainakin enemmän avoimempaa ja puhuttaisiin suorempaan.


Kuulet myös mikä on Tarun iso unelma ja mitä hän haluaa vielä saavuttaa.


MENESTYMISEN KOLME VINKKIÄ

  • FOKUSOINTI > Mieti oma fokus ja selkeytä toimintaa. Mieti mihin annat energiasi, jolloin pystyt antamaan eniten voimia ja aikaa siihen, mikä on tärkeintä.

  • YRITYSTOIMINTA > Mieti mikä on asiakaslupauksesi ja mitä myyt. Mikä on ydin ja visiosi. Tari painottaa myös, että muistaa myös hyödyntää verkostoja.

  • DELEGOINTI > Jos haluat tehdä montaa asiaa, on osattava delegoida ja ulkoistaa muille. Yksin et tule pystymään tekemään kuitenkaan ihan kaikkea.


PELOT JA NIIDEN KÄSITTELY

Taru kertoo, mitkä ovat hänen suurimmat pelkonsa. Näitä ovat epävarmuus, epäonnistuminen ja asiakkaiden saanti.


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Tarua täällä: tarutammikallio.com


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page