top of page

Kohti Unelmia | Sami Sundvik jakso 14/33SAMI SUNDVIK | Hartaudella, laadukasta ja kannattavaa liiketoimintaa


Tässä jaksossa vieraanani hyvinvointialan vahva ammattilainen ja yrittäjä Sami Sundvik.

Samin missio kuuluu: "Minun missioni on oivalluttaa ihmiset yksinkertaisen elämän pariin. Se ei tarkoita askeesia tai kieltäytymisiä, vaan selkeyttä, helppoutta ja aitoutta."


Mistä aiheista opit lisää tästä podcast jaksosta?


MITEN TEHDÄ VÄHEMMÄN MUTTA PAREMMIN

Sami kertoo loistavia vinkkejä yrittäjälle mm. siihen, miten voit luoda kannattavampaa bisnestä tekemällä vähemmän ja kuluttamalla vähemmän aikaa. Sami on yrittäjyysvuosiensa aikana omin sanojensa mukaan huomannut mitkä ovat hyvin useasti niitä yhdistäviä tekijöitä, jotka johtavat menestykseen ja jotka taas johtavat epäonnistumisiin.


Mitä ainakin kannattaa muistaa:

  • Ulkoista yrittäjänä kaikki mitä voit ja kaikki mitä kannattaa, jotta voit keskittyä siihen, missä sinä olet hyvä ja mihin sinulla on intohimoa

  • Keskity omaan toimintaan ja sen kehittämiseen, älä tuijota sitä mitä kilpailijat tekevät

  • Asiakaspalvelu tulee olla kunnossa ja tuotteiden laatu korkeaa

  • Älä kopioi sitä mitä muut tekevät, vaan pyri tekemään täysin omanlaista juttuasi

  • Priorisoi mikä on kaikkein tärkeintä ja ole tarkka mitä laitat kalenteriisi


PAREMPAA TULOSTA JA FIKSUMPAA TEKEMISTÄ

  • Samin mukaan 99% uusista liikeideoista menee pieleen koska yrittäjä ei osaa erottaa omaa intohimoa siitä, mitä kuluttaja oikeasti tarvitsee

  • Mieti ensimmäiseksi kristallinkirkkaaksi se, mitä asiakkaasi haluaa oikeasti ostaa

  • Vinkki digituotteiden myyntiin: mieti myyntitavoite, testaa myydä ja sitten vasta myynnin perusteella päätä onko kannattavaa tehdä tuotetta

VASTOINKÄYMISET JA PELOT

Puhumme Samin kanssa siitä, onko hänen urallaan tullut eteen suuria epäonnistumisia tai vastoinkäymisiä ja mitä Sami on siinä vaiheessa tehnyt.

Sami kertoo itse olevansa hyvin harkitseva ja punnitseva uusien ideoiden kohdalla. Puhumme myös mahdollisista peloista, joita bisneksen pyörittämiseen liittyy.

Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Samia täällä:


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page