top of page

Kohti Unelmia | Salla Valkonen jakso 30/33SALLA VALKONEN | Halla Halla inspiroi ekologisempaan elämään bikinien voimalla


Halla Halla valmistaa ekologisia uima-asuja merten muovijätteestä. Sain vieraakseni toisen perustajan Salla Valkosen. Tämä jakso on varsinkin sinulle, joka haluat kuulla millaista on startata oma bisnes ja mistä kaikki lähti ja oliko se vaikeaa. Tämä inspiroiva tarina on varmasti innostavaa kuultavaa!


Mistä aiheista opit lisää tästä podcast jaksosta?


MITEN STARTATA OMA BISNES

Salla kertoo, etteivät he tietäneet paljoakaan yrittäjyydestä tai bisneksen pyörittämisestä aloittaessaan. He lähtivät pikemminkin täysillä tekemään ja oppimaan. Intoa ja energiaa oli rahaa enemmän (Salla kuvailee, ettei aloittamiseen kuitenkaan tarvinnut paljoa rahaa) ja se riitti! Salla rohkaiseekin kaikkia yrittäjyydestä haaveilevia aloittamaan ja nimenomaan tekemään ja testaamaan. Älä odota täydellisyyttä.


MITEN LUODA SUOSITTU BRÄNDI

Salla kuvailee, mitkä heidän yrityksensä tarinassa olivat tärkeitä asioita brändin rakentamisen kulmasta.

  • Sinun tulee tietää täysin mikä tarve kohderyhmälläsi on ja antaa apua juuri siihen

  • "Hyvä tyyppi pärjää aina" eli positiivinen asenne on loistojuttu

  • Työtä tulee tehdä paljon, mutta fiksusti


VINKIT YRITTÄJÄLLE ALOITUKSEEN

  • Usko omaan juttuusi ja sinun valintoihisi

  • Hyödynnä sosiaalista mediaa ja sinulle sopivia kanavia

  • Suunnittele hyvin ja panosta lanseeraukseen


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Halla Hallaa täällä:


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page