top of page

Kohti Unelmia | Noora Shingler jakso 33/33Noora Shingler | Vastuullisemmin ja puhtaammin kohti unelmia


Noora on mm. toimittaja ja Kemikaalicocktail-median perustaja.

Tässä inspiroivassa jaksossa puhumme Nooran kanssa mm. vastuullisuudesta, yrittäjyydestä ja siitä miten jokainen voisi tehdä parempia valintoja mahdolliseksi.


Mistä aiheista opit lisää tästä podcast jaksosta?


PAREMMAT VALINNAT

  • Noora antaa loistovinkkejä sinulle, joka haluat tehdä vastuullisempia valintoja, mutta tunnet, että tuotteiden ja informaation viidakossa ei tiedä mikä enää on hyvä valinta

  • Mitä kannattaa priorisoida?


VASTUULLISEMPI YRITYS

  • Miten yritys voisi olla vastuullisempi ja kertoa siitä fiksusti?

  • Miten välttää isot mokat?

  • Miksi kannattaa kertoa mahdollisimman avoimesti ja yksityiskohtaisesti toiminnastasi, tuotteidesi sisällöstä ja alkuperästä?

TERVEYS JA HYVINVOINTI

Puhuimme hyvinvoinnista kokonaisuutena ja kuluttamamme tuotteet ovat tottakai osa tätä palapeliä. Olemme kokonaisuus ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ruoka, ympäristöstämme sekä käyttämistämme tuotteista saamamme kemikaalit ja valintamme vaikuttavat hurjasti. Noora laukoo loistavia ajatuksia ja vinkkejä näihin.


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Nooraa täällä:


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1 Comment


Tom Whitehead
Tom Whitehead
Aug 27, 2023

Onko väärin mainostaa aggressiivisesti lahja-alalla sen sijaan https://www.kokemuskauppa.com/, että mainostettaisiin alkoholia?

Like
bottom of page