top of page

Kohti Unelmia | Laura Peippo jakso 12b/33

Päivitetty: 27. maalisk. 2021LAURA PEIPPO | Uskallatko kääntää avaimia ja navigoida sinne minne haluat?


Laura on omien sanojensa mukaan äiti, yrittäjä, intohimoinen elämän tekijä, puhuja ja unelmoija. Hän omistaa Levillä mm. kaksi kuntosalia ja yhden joogastudion. Lauran mieletön elämänasenne on jotakin, josta jokaisen kannattaisi ottaa inspiraatiota itselleen.


YRITTÄJYYDEN HAASTEIDEN VOITTAMINEN

Lauran mielestä parhainta yrittäjyydessä on mm. se että

  • Pystyy auttamaan ihmisiä

  • Luoda ihmisille mahdollisuuksia uusiin alkuihin

  • Voi tehdä sitä mitä rakastaa

Laura kertoo myös mitkä ovat olleet suurimpia haasteita ja miten nämä haasteet käännetään voitoiksi. Hän valottaa myös henkilökohtaisia elämän haasteitaan, menetyksiä ja käänteentekeviä hetkiä, jotka ovat pysäyttäneet, mutta joista Laura on myös tavallaan saanut voimaa mennä eteenpäin.UNELMIEN SAAVUTTAMINEN

Kirkasta se, mikä sinulle on tärkeää ja mihin haluat olla menossa. Sen jälkeen pysähdy miettimään kohtaavatko päivittäiset tekosi sen kanssa, mihin haluat olla menossa.

  • Kaikki isot unelmat lähtee pienestä: ala tekemään!

  • Kaikki on mahdollista, mutta se kova työ tulee tehdä

  • Usko unelmaasi, muuten se ei koskaan tapahdu


ELÄMÄ ON TÄSSÄ JA NYT

Mikään ympärillämme ei ole itsestäänselvyys. Laura toivoo, että pystyisi inspiroimaan ihmisiä huomaamaan, että elämä todellakin on tässä ja nyt ja siitä kannattaa nauttia ja olla kiitollinen. "Ei sitten kun, vaan nyt". Laura puhuu tärkeitä pointteja kiitollisuuden ja läsnäolon puolesta.


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Lauraa täällä: @ptpeippo


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page