top of page

Kohti Unelmia | Kake Karisson jakso 2/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021KAKE KARISSON | Löydä oma polku ja seuraa sitä


Nuori artisti Kake Karisson on kiertänyt ympäri Suomea suurella intohimolla keikka toisensa perään ilman keikkapalkkioita. Nyt Kake elättää itsensä keikkailemalla ja homma alkaa lyödä isoa vaihdetta silmään. Unelmana Kakella on päästä täyttämään Rovaniemen jäähalli omaa keikkaa varten. Nyt pääset ottamaan oppia Kaken upeasta elämänasenteesta ja ajatuksista.


Miksi sinun kannattaa kuunella tämä jakso?


  • PELOT JA EPÄVARMUUS Kuulet mitkä ovat Kaken pahimmat pelot ja miksi Kake piti aluksi 3 vuotta musiikin tekemisen salassa muilta. Kuulet myös mitkä ovat Kaken parhaimmat vinkit pelon voittamiseen.


  • TOP 3 ELÄMÄNOHJEET Kake kertoo kolme parhainta elämänohjettaan ja ne ovat:

1.Löydä oma polku ja seuraa sitä


2.Nauti siitä mitä saat aikaan

Tämä on Kakelle itselleen haastavin teema. Hän kertoo, että unohtaa helposti nauttia siitä, mitä on jo saavuttanut. Siitä kaikesta hienosta mitä on ympärillä, upeista keikoista tai tehdystä työstä ja sen sijaan lähtee jo murehtimaan seuraavaa. Ota tästä tärkeä oppi mukaasi: ole läsnä ja nauti tästä hetkestä ja siitä mitä hienoa olet jo saanut aikaan.


3.Pidä läheisistä huolta, sillä yksin me ei pärjätä  • MITEN SAAVUTAT SEN MITÄ TODELLA HALUAT

Kake kertoo omaa tarinaansa siitä, miten jossain kohtaa huomasi, ettei ollut ihan varma eikä valmis kääntämään niitä kaikkia kiviä esim. toisen intohimonsa jääkiekon kohdalla. Hän ei ollut valmis tekemään sitä tarvittavaa duunia ihan viimeiseen asti, joka tulee tehdä, jotta todella voi menestyä isosti. Jääkiekkoon hän ei ollut valmis satsaamaan täysillä, mutta musiikki oli lopulta se johon Kake halusi ja oli valmis panostamaan aivan täysillä.


Yksi paras keino selvittää, mitä oikeasti haluaa on kysyä itseltäsi tämä: Jos saisit miljoonan tilille, muuttuisiko se mitä tällä hetkellä teet? "Se on mielestäni hauska mittari "


Kake puhuu myös siitä, mitä kannattaa ajatella tilanteessa, jossa esimerkiksi läheisiltä tai perheeltä ympärillä tulee kommenttia omista valinnoista ja niiden riskeistä. “Kannattaa olla suunnitelma B” “Eikö sun nyt kuitenkin kannattaisi valita varmempi työ” tai muuta vastaavaa. Siinä kannattaa olla kuitenkin tiukka ja pitää oma päätös, jos oikeasti haluat sitä mitä olet päättänyt lähteä tavoittelemaan.Hyppää jakson pariin ja inspiroidu tämän nuoren miehen upeasta positiivisesta asenteesta.

Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Kakea täällä: @kakekarisson ja kakekarisson.fi

Ja ota hänen musiikkiaan kuunteluun vaikka Spotifysta täällä!

Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page