top of page

Kohti Unelmia | Antti Sipinen jakso 18/33ANTTI SIPINEN | Kuinka luot onnistuneen tapahtuman?


Antti Sipinen on ollut monessa mukana, yrittäjänä noin 30 vuotta ja viime vuodet Antti on toiminut tapahtuma-alalla ja mukana järjestämässä mm. Joogafestival tapahtumaa. Tästä jaksosta saat tärkeitä oppeja siihen, miten voit järjestää ja suunnitella menestyvän tapahtuman, johon asiakkaasi rakastuvat!


(Haastattelu on nauhoitettu 17.2.2020 ja tässä välissä on tietenkin tapahtunut paljon. Haastattelun hetkellä ei ollut vielä tulevasta maailmaa ja tapahtuma-alaa mullistavista muutoksista tietoakaan).Mistä aiheista puhumme tässä jaksossa?


VINKIT TAPAHTUMA-ALALLE TÄHTÄÄVÄLLE

Tästä jaksossa Antti antaa parhaat vinkit tapahtuma-alan yrittäjille, jotka haluavat luoda asiakkailleen elämyksen ja itselleen kannattavan bisneksen.

  • Sinulla on oltava vahvaa osaamista ja tietämystä järjestämäsi tapahtuman aiheeseen

  • Tee aina ensin pienimuotoisesti (ja tsekkaa toimiiko se), sitten vasta suurenna tapahtumaa

  • Rakenna itsellesi tiimi, jonka kanssa on hyvä olla

  • Etsi asiakkaat, joiden kanssa sinulla on hyvä olla

  • Haastavinta tapahtumajärjestämisen alalla Antin mukaan hyvin usein on löytää oikeasti sellainen juttu, joka on sinulle intohimo, josta sinä innostut ja josta haluat rakentaa tapahtuman.


SUURIMMAT OPIT KOKO ANTIN URALTA

Antti kertoo mikä oli suurin oppi ja tärkein tapahtuma hänen pitkällä ja vaiherikkaalla urallaan. Hän on toiminut monessa yrityksessä ja oppeja on lukemattomia määriä. Näistä ajatuksista opit takuuvarmasti loistovinkkejä, joita sinunkin kannattaa ottaa huomioon.

Antti kertoo myös aivan ensimmäisestä tapahtumasta, joka olikin asiakasmäärältään pettymys. Mitä siitä jäi käteen ja miten tästä jatkettiin?

Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Anttia täällä:


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page