top of page

Kohti Unelmia | Jere Karalahti jakso 1/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021

Toinen podcast kauteni Kohti Unelmabisnestä pyörii jo kovalla vauhdilla. Toivottavasti olet ottanut kuunteluun. Ykköskaudella Kohti Unelmia on kuitenkin niin paljon timanttista oppia, tarinoita, huikeita vieraita ja inspiraatiota, joita kaikki ei välttämättä ole vielä löytäneet. Siksi päätinkin, että tulen nostamaan ensimmäisen podcast kauteni jaksojen linkit ja parhaimmat opit myös tänne blogin puolelle!JERE KARALAHTI | Kaikki tulee tekojen kautta

Mennääs sitten asiaan! Sain kunnian haastatella Jere Karalahtea ensimmäiseen podcast jaksooni. Jere laukoo suoraa puhetta asenteesta, teoista ja elämästä omalla rautaisella kokemuksellaan ja kaunistelemattomalla tyylillään. Jere valottaa näkemystään mistä itseluottamus tulee ja kertoo oman uransa esimerkkien kautta, mitä omien unelmien saavuttaminen oikeasti vaatii.


Mitä kaikkea ainakin opit jaksosta:


  • PELKOJEN KÄSITTELY Miten pelkoja voi käsitellä ja voiko peloista hakea oikeaa voimaa? Miten Jere toimii "tosi kyseessä" tilanteessa? Jeren mielestä suunsoittajia on paljon mutta tiukan paikan ja pelottavan tilanteen tullen määritellään mistä sut todella on tehty. Jere kertoo muutamasta todella haastavasta ja melkein elämän pysäyttäneistä hetkistä, joista hän on päässyt jatkamaan.

  • MITEN TOTEUTTAA UNELMAT Jere kertoo kolme tärkeintä vinkkiä nuorille ja nuorille urheilijoille, jotka haluavat toteuttaa unelmiaan. Nämä ovat:


1. Usko itseesi Jokainen on hyvä jossakin ja jokaisen tulee löytää omat keinot tuoda se oma mauste esille. Se mauste, joka erottaa sinut muista.


2. Menestyminen tulee tekojen kautta

Et voi menestyä, ellet tee kovasti töitä unelmasi eteen. Mitä enemmän toistat ja toistat, sitä enemmän kehityt ja sitä enemmän saat itsevarmuutta ja itseluottamusta. Mikään ei tule ilmaiseksi, vaan menestyksen eteen tulee tehdä töitä.


3. Halua oikeasti ja vahvasti

Sinun tulee haluta vahvasti ja oikeasti sitä mitä tavoittelet. Tekojen tulee vastata tätä halua, jotta voit saavuttaa sen mitä haluat. Kaikki haluavat jotain, mutta oletko valmis tekemään töitä sen eteen?


  • MIELI JA ASENNE HALTUUN Mikä on Jeren tärkein vinkki siihen, miten voit päästä arjen oravanpyörästä kohti sitä, että olet enemmän positiivinen ja onnellinen.


Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Jereä täällä: @jerekaralahti


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page