top of page

Focus and Relax

Ota happea. Rauhoitu. Laske kädet alas. Puhelin pois. Sulje silmät. Hengitä syvään. Rauhoitu. Rauhoitu. Rauhoitu. Hengitä syvään uudestaan. Vielä muutaman kerran. 

Ota kynä käteen ja kirjoita asiat jotka ovat kaikkein tärkeimpiä asioita lopulta tässä maailmassa. Sinulla on kaikki hyvin, kukaan ei kuole vaikka et tee juuri nyt sitä somepostausta ja kerro maailmalle jatkuvasti storyn kautta missä menet tai seuraa kaikkien kavereiden my storya minuutin välein. 

Sitten ota kynä käteen mitä tavoittelet elämältäsi, mitä haluat tehdä, mitä tavoitteita sulla on tälle vuodelle? Entä seuraavalle? Valitse sieltä tärkeimmät viisi kappaletta. 

Ala miettimään mitä steppejä sinun tulee tehdä, jotta saavutat unelmasi mutta silti voit nauttia hetkestä ja elää täysillä samanaikaisesti ilman mieltä hajottavia kompromisseja. Toki kompromisseja pitää tehdä aina unelmia jahdatessa, mutta lopulta niiden ei pitäisi tuntua kompromisseilta kun teet mitä oikeasti syvimmiltään haluat.

Keskity tekemään noita steppejä. Uskalla sanoa ei. Hengitä ja keskity tekemään tänään se mitä on tehtävä ja jatka huomenna lisää. Et kerkeä kaikkea samana päivänä eikä ne työt ikinä lopu kesken. 

Nauti. Säilytä focus oikeiden asioiden oikeassa tekemisessä. Relaa. Elä unelmaasi. 


Peace.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page