top of page

Arvokkain ei maksa mitään

Kaikkein paras joululahja jota voit antaa on tietenkin aikasi. Anna aikaa arjen askareisiin tai läsnäoloasi rakkaiden kanssa. Tätä emme voi koskaan antaa liikaa. Muista se. 

Haluat kuitenkin antaa jotain, niin mitäpä jos tänä vuonna antaisit jotain seuraavista? 

- Anna siivous, tiskaus, mattojen pesu, ikkunoiden pesu tai muu vastaava "ärsyttävä" askare mitä. 

- Kutsu ihmisiä syömään illallinen luoksesi, hiukan enemmän panostettu illallinen toimii todella hyvin, itse annoimme viime vuonna lahjaksi about 20 kutsua ihmisille tulla syömään - mukavaa riitti alkuvuonna iltaisin ystävien kera!

- Anna hieronta, jalkakylpy, hemmottelua tms. Esimerkiksi lahjakortti jolla saa 5 erikoishoitoa yhden kerrallaan, eiks kuulosta hyvältä? 

- Vie lahjansaaja urheilemaan kanssasi samalla idealla esimerkiksi 5 tunnin treeniä tms. 

Tai jotain ihan muuta, mutta sen ei tarvitse maksaa ja silti sillä on suuri merkitys. You got it? Enemmän tätä lahjaa moni arvostaa kuin mitään muuta. 

JOS tämä tuntuu liian vaikealta, tai et tunne lahjansaajaa niin hyvin, että haluaisit antaa hänelle omaa aikaasi tai kutsua syömään - esimerkiksi liikekumppani, yhteistyökumppani tai vastaava niin silti suosittelen ostamaan jotain millä on kauas kantavampi energia ja arvo. Tässä muutamia hyviä lahjaideoita listattuna (* merkityt ovat palveluita jossa olen mukana ja hyödyn rahallisesti, mutta tärkeintä on antaa sulle ideoita ja muissa en ole kaupallisesti mukana) Suosittelen paljon samankin alan tyyppejä, mutta sinun tehtäväksi jää valita sopivin lahjansaajalle - itse käytän useita ristikkäin ja vähän vuorotellen.

Jokaista listattua olen itse kokeillut ja hyväksi todennut! 

GreenStreetin raakasuklaa -tai raakakakku workshopit tai vegaaninen kokkikoulu. Annat inspiraation kokata jatkossa terveellisemmin, innostusta parempiin valintoihin ja hauskan elämyksen. *

VEGE menu tai jokin muu HEROn valmennuksista - hyvinvointia, enemmän energiaa ja iloa elämään. EIkös sitä halua kaikki?* TFW jäsenyys - varoitus! Koko elämä lähtee parempaan suuntaan positiivisella lumipalloefektillä. Saat ystäviä ja energiaa arkeen! TFW Helsinki & TFW Vantaa itse todettu loistaviksi <3 

Paskanpalvelunillallinen - tuotiin tää Suomeen (käsittääkseni ainakin tässä mittakaavassa). Elämäsi paskin (JA HAUSKIN) Illallinen. Laadukasta ruokaa, mutta paskaa palvelua. *

Eevskun nettivalmennus - erityisesti jos olen ymmärtänyt oikein, niin naisten suosiossa! Eve on supertyyppi ja hyvä ystävä kenen huikealla energialla varmasti yks jos toinenkin saadaan vaihtamaan päänupissa asennot positiiviseen lentoon. Ens vuonna juhlitaan Even MM -kultaa! 

Kanerva Ahonala aka "punavuoren kovin liikuttaja" eli pistää siellä Punavuoren seudulla erityisesti Corella jengiä liikkeelle - huikea meininki! 

Joosua Visuri - jos haluat vatsalihakset kuin terminaattorilla, niin suosittelen Jopen palveluita. Mies on kuin veistos vaikka ei treenaisi kuin kerran kuukaudessa. Hänen opissa olleena suosittelen! Tosin multa se veistos on jäänyt muodostumatta koska en ihan kaikkea muistanut kuunnella... 

Kehonhuoltoa hieronnalla. Näitä kahta itse käytän kuukausittain. Ystäväni Emili Kumpuniemi Töölössä sekä yhtiökumppaneideni yksi firmoista Hierontakoulu Atlas Espoossa. 

Koripallo -treenaamiseen, pääkopan kehittämiseen urheilussa sekä erilaisia vinkkejä kehonhuoltoon olen hakenut säännöllisesti Teemu Siliukselta Tension Pointilta. Suosittelen Naprapatiaa ja hierontaa molempia heillä. 

Totaalinollaamista tarvitseville suosittelen Float Kallio tai Biohacking center Haagassa. Ilman mitään 60 minuuttia on stressitasoille ihmeitä tekevä. 

Saa mitä haluat -valmennus. Se jos mikä on lahja jota suomalaiset tarvitsevat. 

Listaa voisi jatkaa vielä ainakin Nana Heikkilän pt-palvelut, Tomi Kokon center, Hatsolon motivoiva kirja, Jere Karalahden kirja, Joni Jaakkolan Optimal Performance sekä Väkevä Elämä kirja... Ja niin edelleen... Ymmärtänette pointin. 

Melkein meinasin unohtaa tärkeän ajatuksen - anna lahjaksi hyväntekeväisyyttä. Esimerkiksi Vennerinkautta joulupöytään ruokaa vähävaraisille, kehitysmaihin tukea koulujen rakentamiseen jne. Auta niitä ketkä apua oikeasti tarvitsee. Sekin on kiva lahja myös lahjansaajalle <3 

OSTA JOTAIN MIKÄ LUO PIDEMPIAIKAISTA ARVOA, AUTTAA MUUTOKSESSA TAI ON ERITYISEN HAUSKA / TÄRKEÄ KOKEMUS.

Tee hyviä päätöksiä.  Peace and love. 0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page