top of page

Opas hiusalan yrittäjille

Maksuton opas kampaaja -ja parturiyrittäjille

Opas partureille kuva.png
Oppaan vinkit auttavat sinua kehittämään liiketoimintaa ja kasvattamaan myyntiä.
Saat oppaan sähköpostiisi PDF -tiedostona.
Kopio tiedostosta 9C0A0891.jpg

Mä oon ollut melko huono käymään leikkauttaa mun hiuksia. Ne pääsee kasvaa aina vähän “törkysen” puolelle ja oon periaatteessa aina vähän myöhässä leikkaamassa niitä… Tämä johtuu osittain siitä, että en ole löytänyt minulle todella sopivaa luottoparturia pääkaupunkiseudulta. Minulla oli Mikkelissä eräs ystävä kenen luona aina kävin, mutta välimatkan vuoksi vähän turhan harvakseltaan tulee käytyä. 

 

Tästä oppaasta saat toimivimmat vinkit BISNEKSEN KEHITTÄMISEEN. 

Tykkään kuitenkin joka kerta kun meen, mietin aina paljon, että miten tätä liiketoimintaa voisi kehittää. Keskustelen yleensä henkilökunnan kanssa aina miten heillä liiketoiminta sujuu ja minkälaisella diilillä parturi on töissä. Useimmiten en saa suoria vastauksia, mutta olen utelias näissä asioissa. 

 

Kerron sinulle asiakkaan näkökulmasta miten tuottaa miellyttävä ja mieleenpainuva kokemus ja näin saada asiakas palaamaan helposti uudelleen. Oppaassa on monta itsestäänselvyydeltä kuulostavaa asiaa, mutta kokemukseni mukaan valitettavan usein suurin osa näistä ”itsestäänselvyyksistä” on täysin hukassa, joten kirjoitan myös siksi nekin oppaaseen. Voit taputtaa itseäsi olkapäähän, jos ne on jo sinulla kunnossa! :)

 

Täytyy kuitenkin sanoa, että kun teet itse työn todella hyvin, niin saat asiakkaan palaamaan luoksesi ja suosittelemaan sinua helposti ilman erikoisempia ponnisteluja. Varmista siis ihan ensimmäisenä, että osaat hommasi todella hyvin!

Toivon todella, että pystyn oppaan avulla auttamaan sinua. Kasvata myyntiä, paranna asiakaskokemusta ja kehitä bisnestäsi.

-Johannes Laine

Lataa opas 

Kiitos, tarkkaile sähköpostiasi. Tsekkaa myös roskaposti jos ei näy.

bottom of page