top of page

Kohti Unelmabisnestä | Jyri Linden jakso 1/7

Päivitetty: 10. maalisk. 2021

Kohti Unelmia toinen tuotantokausi alkaa!


Olen todella innoissani, sillä nyt alkaa Kohti Unelmia podcastin toinen tuotantokausi. Tämä seitsemän jakson kokonaisuus kantaa nimeä "Kohti Unelmabisnestä".JYRI LINDEN | Aloita unelmasi tekeminen tänään


Ensimmäisessä jaksossa kuulemme Jyri Lindenin ajatuksia ja tärkeät vinkit mitä tulee huomioida kun aloittaa yrittäjyystoimintaa. Jyri Linden on tuttu varmasti monelle kun sanotaan Nordic Business Forum. Varsinkin johtajat, yrittäjät ja bisneksestä jollain tavalla kiinnostuneet ovat varmasti vähintäänkin kuulleet tästä upeasta tapahtumasta.Mitä ainakin tulet oppimaan tästä jaksosta?


MITEN NBF SAI ALKUNSA JA MITÄ TULEVAISUUDESSA?

Nordic Business Forumissa vuonna 2018 Helsingissä järjestettyyn konferenssiin osallistui yli 7500 vierasta yli 40 eri maasta, joista lähes 25 % oli toimitusjohtajia. Tämä kertoo varmasti paljon. Tapahtumat ovat erityisen tunnettuja isoista nimistä ja lavalla onkin nähty muunmuassa Barack Obama, Arnold Schwarzenegger, Al Gore, Sir Richard Branson, Andre Agassi, Will Smith ja tietenkin suomen tunnetuimpiin kuuluva Jari Sarasvuo.


Nordic Business Forum on kasvanut hurjaa vauhtia ja liikevaihto olikin jo yhdeksän miljoonaa vuonna 2019. Tällä kaverilla on siis varmasti kokemusta, tietoa ja taitoa kommentoida yrittäjyyteen liittyviä asioita. Todella iso kiitos Jyrille kun tuli vieraaksi!


MIKÄ ON TÄRKEINTÄ YRITTÄJYYDEN ALUSSA

Jyrin vinkit mikä on kaikkein tärkeintä ottaa huomioon kun starttaa yritystä tai jos haaveilee yrittäjyydestä. Näitä ovat mm.

  1. Innostuksen takaa tulee löytyä luvut, jotka tukevat bisnestä

  2. Kannattaa aloittaa. Kun aloittaa, alkaa näkemään enemmän mahdollisuuksia ja oppii. Nykyään on helppo aloittaa pienestä ja pienellä riskillä.

  3. Jyrin mielestä intohimosta on tehty vähän liian suuri juttu ja se voi jäädä jopa löytymättä, koska ihmisillä ei ole kärsivällisyyttä todella tehdä asiaa niin pitkään, että intohimo siihen syttyisi. Hän painottaa hieman enemmän sitä, että tiettyä asiaa kannattaa jaksaa tehdä tarpeeksi kauan ja pitkäjänteisesti. Mistä on kyse? Kuuntele podista!

MIKSI PERIAATTEET OVAT TÄRKEITÄ?

Millaisia periaatteita Jyrillä on?

Jyri puhuu paljon siitä, että jos sanot jollekin kyllä, se on välittömästi jollekin muulle ei. Kun sanot jollekin ei, sanot tärkeimmille asioille kyllä. Mitä muuta Jyri kertoo periaatteistaan?Kuuntele jakso täältä:Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmabisnestä ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Jaksossa oli kaupallisena kumppanina Netvisor.Seuraavan jakson esittely löytyy blogista. Silloin vieraana Jari Parantainen.Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page