top of page

Kohti Unelmabisnestä | Jari Parantainen jakso 2/7

Päivitetty: 30. maalisk. 2021


JARI PARANTAINEN | Tuotteistamisen avulla unelma-asiakkaan sydämeen


Tällä kertaa vieraana tuotteistamisen guru Jari Parantainen. Jari on tehnyt jo useamman vuosikymmenen töitä yrittäjänä ja hänellä on vahva osaaminen paketoida tuotteet sekä palvelut helposti ostettavaan muotoon. Hän kirjoittaa suosittua blogia sivustollaan Pölli tästä.


Mitä ainakin opit tästä jaksosta?


TUOTTEISTAMISELLA PAREMPAA TULOSTA

Mitä tuotteistaminen on ja miksi se on niin tärkeää?

Saat Jarin konkreettiset vinkit mitä tulee tehdä kun haluat tuotteistaa ja helpottaa asiakkaan ostopäätöstä. Tuotteistaminen tuntuu simppeliltä, mutta silti niin moni jättää sen liian vähälle huomiolle. Itsellänikin tuntui paha pisto sydämessä ja oma tavoitteeni on saada paketoitua omat palveluni parempaan muotoon maaliskuun aikana.


UNELMA-ASIAKKAAN LÖYTÄMINEN

Sinun tulee tietää mitkä ovat avainasiat asiakkaan kannalta ja ymmärtää, että et voi myydä kaikkea kaikille. Mitkä ovat Jarin parhaimmat vinkit unelma-asiakkaan löytämiseen? Kuuntele podista.


YLEINEN ONGELMA MYYNNISSÄ

Jarin mukaan hyvin yleinen ongelma yrittäjillä on se, että kerrotaan ensimmäisenä ratkaisusta, eli siitä mikä on tuotteesi tai palvelusi tuoma ratkaisu asiakkaalle. Ensimmäisenä kannattaisi kertoa ja syventyä siihen, mitkä ovat asiakkaan ongelmia ja haasteita, joihin tuote vastaa.Kuuntele jakso täältä:

Seuraa Jaria täällä:

Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!

Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmabisnestä ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Jaksossa kaupallisena kumppanina oli Netvisor.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page