top of page

Yrittäjien somepäivä

"Johannes sun pitäis pitää sellanen somepäivä, jossa tykität liekillä ja kerrot miten saan someni kuntoon". Näin sanoi Laura, jonka ansiosta tein somepäivän yrittäjille.


Päivän aikana opit tärkeän työkalun jolla luot lisäarvoa, rakennat oikeita asioita ja ennenkaikkea pääset myymään enemmän. Siinä ohessa vastailen mielelläni muihinkin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, mutta päivän tavoite on tehdä sinulle suunnitelma jolla säästät aikaa turhalta sähläämiseltä ja teet enemmän tulosta. SO SIMPLE.


Tsekkaa lisää ja ilmoittaudu sillä paikkoja on aina rajallinen määrä tarjolla. Lisätiedot Yrittäjien somepäivästä.


Tässä pari kommenttia mitä somepäivästä on sanottu:


"Some-päivä oli erittäin hyödyllinen ja eheä kokonaisuus. Päivän ohjelma kulki laajemmasta spesifimpään. Koko päivän paras anti oli Johanneksen malli, joka selvensi kompleksista kokonaisuutta. Päivä huipentui oman suunnitelman hiomiseen, johon Johanneksella oli konkreettista annettavaa jokaiselle.

Suosittelen lämpimästi"


- Laura Seppälä Flassi.fi


"Somepäivä oli silmiä avaava ja erittäin havainnollistava! Konkreettisen suunnitelman teko paikan päällä ja ryhmän tuki auttoi miettimään asioita eri kannalta ja ottamaan joitakin vinkkejä heti käyttöön. Ja tulosta tuli HETI!"


- Liisa Saukkonen,

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page