top of page

Yrittäjätarina Heidi Seppälä Lempeydenvoima

Moikka! Musta on kiva jakaa yrittäjien tarinoita, sillä monesti yrittäjäksi haluavat saavat paljon ajatuksia muiden yrittäjien tarinoista. Tämän lisäksi jo yrittäjinä olevien on hyvä oppia jatkuvasti uutta ja tutustua erilaisiin yrittäjiin. Näitä haluan siis tehdä lisää. Vinkkaa itsestäsi tai kaverista, jolla mielenkiintoinen tarina jaettavana ja haluaisi tulla blogiini esittelyn muodossa? Aloitetaan yrittäjätarina Heidi Seppälästä.


Kuka olet?

Olen Heidi Seppälä, Olen innokas, rakastava, herkkä ja inspiroitunut itsensä kehittäjä.

Omia intohimojani elämässä on mm. luonto, villiyrtit, henkisyys, liikunta, jooga, energiahoito, meditointi, hyvinvointi tapahtumat ja askartelu. Hyvinvointi on minulle elämäntapa mitä rakastan ja se on ollut sitä hyvin pitkään. Rakastan hifistellä kaikenlaista hyvinvointiin liittyvää ja pikku hiljaa aina lisäilen uusia juttuja, jotta voin paremmin.


Miksi ryhdyit yrittäjäksi?

Yrityksen perustaminen oli pitkäaikainen haaveeni ja kesällä 2020 tunsin vahvasti, että nyt on oikea aika perustaa oma yritys. Olin aikaisemmin palkkatyössä kuntosalilla Personal Trainerina. Asiakkaiden kanssa huomasin jatkuvasti, että voidakseen saada kokonaisvaltainen hyvinvointi, ihmiset tarvitsevat muutakin kun liikunnanohjausta. Halusin siis laajentaa osaamistani, jotta voisin auttaa asiakkaitani paremmin. Kyseisessä työpaikassa se ei olisi onnistunut.

Sairastuin 2014 vakavasti kun sain aivovamman ja niskan retkahdusvamman. Paranemismatkalla huomasin kuinka uskomattoman merkittävä henkinen hyvinvointi on terveydelle. Aloin huomata, että se on itse asiassa huomattavasti merkittävämpää kuin fyysinen hyvinvointi. Omassa paranemisessa olikin suurimmassa osassa henkinen hyvinvointi ja fyysisyys oli melko pienessä osassa. Tämä vahvisti minulle, että liikunta ei jää jatkossa ainoaksi opetus menetelmäksi.

Tervehdyttyäni tiesin, että minun on tärkeä auttaa ihmisiä sekä mielen – että kehon saralla. Ja tiesin omien kokemusten kautta, miten jatkossa haluan auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Oman yrityksen kautta se tuntui oikealta ratkaisulta.

Miten sait ensimmäisen asiakkaasi?


Lähetin kaikille mahdollisille läheisille, ystäville ja tutuille viestin, että olen perustanut yrityksen ja kysyin, haluaako he tulla valmennuksen tai hoitooni. Ihana vanha Personal Training asiakkaani sitten sanoi, että hän haluaa jatkaa PT:tä.

Mitä sinua pelotti yrittäjäksi ryhtymisessä - vai pelottiko?


Minua ei pelottanut itse asiassa mikään. Olin todella varma päätöksestäni ja tiesin, että tulen onnistumaan. Innostus ja luottamus olivat suurimmat tunteeni ja ne ovat tälläkin hetkellä.

Mikä on parasta yrittäjyydessä?

Ehdottomasti vapaus. Saan tehdä juuri niitä asioita mitä haluan ja se on parasta. Lisäksi se, että voin päättää milloin teen töitä, on myös itselle iso rikkaus.


Mikä on haastavinta?


Markkinointi ja some maailma. Ne molemmat on minulle vielä uutta ja ei niin luontevaa.


Mitä olet oppinut yrittäjänä toimiessa?


Olen saanut hurjasti lisää rohkeutta ja itsevarmuutta.

Kaikilla meillä on omat vahvuudet ja omat heikkoudet. Tietyissä asioissa mm.myynnissä ja markkinoinnissa en ole niin luonteva ja niitä on täytynyt kuitenkin luonnollisesti tehdä. Opittuani alkuun pikku hiljaa esimerkiksi some maailmasta miten tarinoita tehdään, kuvan ja videoiden muokkausta ym.sain valtavan paljon kiitollisuuden kokemuksia ja inspiraatiota, että minäkin opin kyllä näitä. Sitä kautta rohkeus on kasvanut ja se on näkynyt suoraan myynneissäni. Onnistumisien kautta itsevarmuus on myös kasvanut ja on ollut ihana huomata tämä!

Millaista liiketoimintaa teet ja mikä missiosi tässä yrityksessä on?


Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yrittäjä. Olen Energiahoitaja, Liikunnanohjaaja, Personal Trainer, Mielen valmentaja sekä rakkauden ja lempeyden maailman muuttaja.

Liiketoiminnassani tulee laajasti mukaan keho – että mieli.

Missioni on saada ihmiset näkemään itsensä rakkaudella ja lempeydellä sekä saada ihmisille huikea oma voima.

Kiitos Heidi haastattelusta! Mitä ajatuksia sulla heräsi? Kommentoi alle! Jaa tämä blogikirjoitus myös jollekin yrittäjyydestä haaveilevalle!


Heidin löydät: www.lempeydenvoima.fi


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page