top of page

Yrittäjältä yrittäjille

Minun missio on auttaa yrittäjiä menestymään. Varsinkin pienyrittäjät, yksinyrittäjät ja kasvussa olevat yrittäjät. Saan isoimmat kiksit kun näen oivallukset, innostuksen ja konkreettiset parannukset yrittäjien arjessa. Tämä on merkityksellistä työtä minulle.


Olen nuoren ikäni aikana onnistunut tekemään, kokeilemaan ja epäonnistumaan (satojatuhansia euroja ja satoja kertoja kaikenlaista) suhteellisen paljon. Olen onnistunut luomaan brändejä kustannustehokkaasti, tehnyt rohkeita hyppyjä ja onnistunutkin jossain ihan kiitettävästi.


Unelmoin, että teen tästä isoa. Niin isoa, että se täyttää messukeskuksen. Monta kertaa. Tietty. Olen innoissani, oma aikani menee entistä enemmän siihen, että unelmasta tehdään totta. Autan yrittäjiä jo nyt monella tapaa, mutta kokoajan palvelut ja tavat lisääntyvät. Tästä mä diggaan.


Musta ois superhienoa kuulla sulta, jos oot yrittäjä tai oot miettinyt, että susta tulis yrittäjä. Niin ja se kysymys - MIKÄ ESTÄÄ SUA MENESTYMÄSTÄ? Haluan oppia ymmärtämään pelkoja, löytää työkaluja, auttaa kaivamaan sinun esteet menestyksen tieltä. Muista. Menestys tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Minulle se tarkoittaa eniten vapautta. Vapautta henkisesti ja fyysisesti.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page