top of page

Vielä kerran synttärifiilistelyjä

Reilu viikko sitten vietin 30vuotisjuhliani / Unelmien juhlia Keravan kartanolla. Tavoitteeni oli vaan kerätä hyvä porukka viihtymään yhdessä, tutustumaan toisiin ja nauttimaan elämästä. Tavoite tuli kyllä hyvin täyteen.


Juhlia voi onneksi useastikin, itse taidan pitää seuraavat isot juhlat helmikuussa kun avaamme uuden ravintolan - josko sinne asti keskittyisi tekemään taas juhlimisen aihetta. Toki elämä on yhtä juhlaa, mutta se että kasataan kaverit yhteen, syödään ja juodaan vuorokauden ympäri ja hoidetaan esiintyjiä esiintymään jne. niin ihan joka kuukausi ei pysty itse järjestämään. Toki tulen mielelläni jos sinä järjestät :)


Synttäreillä ehkä jännittävintä oli se, että olimme Kaken kanssa tehneet siellä julkistettavaksi biisin "Kohti Unelmia" ja nyt se on herranenaika Spotifyssa. En tiedä yhtään onko sitä kuinka monta kymmentä kuunnellut, mutta käy ihmeessä ottamassa tyyppaukset niinsanotusti. En meinannut kehtaa edes kertoa asiasta, mutta vastaanotto synttäreillä oli niin mieletön + heti illan aikana tulleet instagram viestit antoivat rohkeuden että tehdään tää sit kunnolla julkisesti vaan. Keikkoja on nyt ollut kaksi kun Kake pyysi heti viime perjantaina mukaan keikalle, eiköhän näitä keikkoja tule sit muutama vähintään vuodessa vedettyä jos viikossa tuli jo kaksi :D Hhaah, no tuskinpa. Mutta keikkatarjoukset voi laittaa sähköpostilla silti.


Tajuin illan aikana, että olen ollut yli viisi tuntia ajattelematta puhelinta. Puhelin oli jossain pukukopissa ja en ollut kelannut asiaa lainkaan. Nykypäivänä se on ihan hyvä mittari siitä, että kuinka läsnä oot ja kuinka paljon nautit siitä mitä oikeasti olet tekemässä.


Kutsuin juhliini ystävieä ja koko suvun. Suku tuli todella kovalla prosentilla ja oli hauskaa kun siellä isoisäni keskustelee ystävieni kanssa, serkkujen lapset juoksentelee ympäriinsä ja vauvamme kiertää sylistä toiseen millo missäkin. Todella hyvä sekoitus oli kasassa.


Ilta huipentui kun olin tilannut bussikyydin meille, mutta bussia ei tullutkaan :D Käveltiin Keravan asemalle ja saatiin junassa kyllä hauska meno aikaan, tarjottiin randomeillekin ja oli hauska hiukan aiheuttaa positiivista hämmennystä.


Esiintyjille todella iso kiitos! Kerttu aka Gala innostui keikasta niin, että päätti tehdä heti uuden keikan ja vieläpä meille OMG:hen. Tulee pian, käy katsoo Kertun instagrammista lisätiedot @kerttusuonpää.

Nuutinen aina hyvä räppiesiintyjä. Ja Kake Karisson feat Jaguaari oli kova kanssa vaikka itse sanonkin. Haha. Kiitos Nuutiselle myös äänentoistosta!


Ystävien lisäksi iso kiitos kuuluu kumppaneille jotka jeesasivat tämän toteutumisessa. Niistä kerron postauksen loppuun.


*Tuotteet saatu*


Mietin, että lähestynkö ketään synttäreitäni varten, mutta sitten mietin että jos a. ostan kaiken se tulee maksamaan paljon b. jos pystyn samalla antaa jollekin mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita, niin lopputuloshan on win-win. Lähestyin pelkästään tuotteita tai firmoja mitä halusin tarjota.


Ben Jerryt tekivät tehtävänsä, vaikka vegaania ruokavaliota eniten noudattelen itsekin niin valitettavasti mikään vegaanijäätelö ei voita tuota suklaakeksi BenJerryä. Tää on vaan ihan överiherkku ja ylivoimainen omasta mielestäni. Vegaaninen B&J on myös hyvä, mutta ei riitä. Kukaan ei ole pystynyt tekemään vegaanisena vielä niin hyvää jäätelöä, että pystyisin 100% vaihtamaan jäätelön vegaaniseksi. Tosin otan lähes aina vegaanisena, mutta sillo ku haluan the one and only otan tätä.


Chillout viinit toimivat hyvin koko illan ajan, samaiselta toimittajalta eli Altialta tuli myös alkuskumpat. Toimi hyvin ja jatkammekin luontevasti neuvotteluja sitten uuden ravintolan osalta myös koska tykkäsin palvelusta ja skumppaa olin juonut ennenkin jonka tiedän toimivan. Itse punaisen ystävänä nautin lähinnä vain punaista

Paljuun tarttesin jotain alkoholitonta, joten päätin lähestyä Vitaminwelliä ja sieltähän he innostuivat heti pitämään huolta vieraiden nestetasapainosta ettei palju ja sauna vedä liian kuivaksi.


Itse korkkasin Rosee viinit vasta paljun jälkeen. Harvemmin roseeta tulee juotua, mutta tämä oli kyllä todella hyvä. Roseekellarin Instagram on myös hyvin tehty tuotteen näköiseksi, käy tsiigaamassa, et ihmettele että kelle Rosee kuitenkin maistui parhaiten. Naisille.
Gold and Green lähetti nyhtökauratuotteita, jotka menivät hyvin kaupaksi ja parhaat kommentit oli, että jos jaksais tehdä tai ois vaimo joka tekis, niin söisi vegaanisti. Noh tokaisin, että eihän se oo ku tehdä päätös kauppalistaan.


Kaslink Aito tarjosi tietty kaurajuomat kahveihin. Seuraavissa kemuissa sovittiin, että nähdäänkin sitten Aito baari - klassikkodrinkkejä ilman maitoo, mut silti täysin aitoo.


Jalotofulta tuli hernetempee ja tofua, hernetempekin maistui jengille vaikka se arvelutti ensin muutamia vannoutuneita lihansyöjiä. Jalotofuun voi aina luottaa, huomaan jopa nykyään, että onko jossain ravintolassa tyydytty halpaan tofuun vai otettu laadukkainta Jalotofua. Se on hauskaa kun kysyn suoraan, että onko tää Jalotofua. Tähän asti on aina osunut oikeaan veikkaukseni että oliko vai eikö.


Ruokapöydästä en kerinnyt kuvaa ottamaan, kun otin vieraita vastaan ja sillä aikaa ruoka oli tehty pöytään ja pöydästä alkanut katoamaan samanaikaisesti. Se kertokoon kuinka hyvää ruoka oli.


Ja loppuun todettakoon, että miljöönä Keravan Kartano on täydellinen juuri tälläisiin juhliin. Ihan best - oma rauha, pihaa, tunnelmallista ja helppo tulla kauempaakin. Kysy ihmeessä tilaisuuteesi tarjous Jalotukselta joka kartanoa pyörittää.


Kiitos kumppanit - ilo tehdä yhdessä. Yhdessä saavutamme jotain, yksin ei kukaan pysty mihinkään.


Täysillä kohti unelmia!0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page