top of page

Vedätkö puolitehoilla?

*Palvelu saatu - Kiitos Puhti.

Otin yhteyttä Puhtiin, sillä halusin selvittää onko vitamiinitasot kunnossa tai löytyisikö jotain uutta pitkään vaivanneeseen hengityshaasteeseen. Kiitos Puhti kun halusitte tehdä yhteistyön. Minäkin saan mitä erikoisempia yhteydenottoja erilaisista yhteistyökuvioista - valitsen hyvin tarkkaan kenen kanssa lähden yhteistyöhön. Tätä voin suositella lämmöllä.


Kolme pointtia miksi Puhti

1. Simppeli prosessi

Tilaus netistä, maksu verkkokaupassa, ajanvaraus, fredalle ja 10min niin olin ulkona. Kaks päivää ja tulokset luettavissa koneelta käsin. T O D E L L A nopeaa ja helppoa.


2. Selkeät tulokset ja helppolukuinen raportti


3. Edullinen - noin satasen luokkaa ja saat todella paljon selville! Miksi lähdin itse testaamaan? Kahdesta syystä.


Mulla on ollut vuosia jo ongelma, että aina kun urheilen niin nokka vuotaa kuin vesi kraanasta. Tämän lisäksi välillä haastava hengittää - varsinkin talvisin kylmässä sisähallissa se iskee päälle. Kuitenkaan ulkona pakkasella ei tuota ongelmaa ole. Löytyi pieni yhteys testeistä hengitysvaikeuksiin, mitä lähden tutkimaan hiukan lisää lääkärin kanssa voisiko siinä olla jotain perää.


Ylipäätään on mielestäni hyvä käydä vuoden tai kahden välein tsekkaamassa, että onko kaikki arvot about kohdallaan. Joskus turha väsymys voi olla niin pienestä kiinni, että rauta tai d-vitamiini arvot ovat vaan päässyt alhaalle ja testien avulla saat nopeasti käsityksen mitä tulee korjata.


B12 varsinkin vegaanien kannattaa käydä tsekkaa jotta tietää tarviiko vetää purkista. Mun tarttee D-vitamiinia näköjään ottaa koska ne oli alhaiset. Tämä oli täysin yllätys, koska jotenkin sitä kuvitteli, että se ois kunnossa kun syö monipuolisesti ja ottaa pillerin silloin tällöin. Nyt aktiivisempaan käyttöön ja uudestaan testeihin taas loppuvuodesta.


Jos susta tuntuu, että aina väsyttää, niin mene hyvä ihminen testaamaan arvot. Saat yhdellä testillä useamman asian selville ja mukavampi mennä eteenpäin. Jos sua ei väsytä, niin käy silti jossain vaiheessa tsekkaamassa - mullekin tuli yllätyksenä pari tulosta testistä vaikka koen olevani terve ja energiaa riittää.


Suosittelen testaamaan - saat koodilla "KOHTIUNELMIA" -10% testeistä! Itse tein siis Liikkujan terveystarkastuksen - se oli kattava paketti tarpeisiini!
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page