top of page

Vastaako kaverisi aina näin?

Tunnetko jonkun ystävän jolla on tapana vastata moneen haluamaan asiaan aina samalla tavalla?


Vastaus kuuluu jotenkin näin useimmiten: “SITKU mä saan sitä…” “SITKU mulla on enemmän…” Tai toinen useaan kertaan todistettu vastaus “MUTKU mulla on tää…” “MUTKU en mä osaa…”


Olemme mestareita keksimään tekosyitä ja selittelemään paremmin itsellemme miksemme johonkin ryhdy kuin se, että perustelisimme itsellemme miksi asiaan ryhtyisi.


Mitä jos ystäväsi sanoisi seuraavan kerran: “NYT on itseasiassa tosi hyvä hetki, minäpä laitan heti tänään asioita ylös ja alan hommiin.”


Tunnetko jonkun henkilön joka kaipaisi hiukan pehmeetä potkua persuuksille, inspiraatiota ja ennenkaikkea tukea eteenpäin menemisee?

Liian usein meiltä puuttuu tukiverkko jonka avulla uskallamme hypätä. Olen ollut useaan kertaan tilanteessa, että hyppään tuntemattomaan ja välillä vähän jopa tyhmänrohkean rajamailla. Uskon niin vahvasti, että löydän aina jeesiä jos tarvitsee apua saada ja tämä on kantanut itselläni pitkälle. Muistan myös ne hetket kun oli yksin ja olisi tarvinnut asioiden eteenpäin viemiseen vähän enemmän potkua sekä tukea.


Mikäli tunnet jonkun jolla on tilanne, että pieni tsemppausryhmä ja apu ajatusten eteenpäin viemiseen ois tarpeen niin vinkkaa ihmeessä ensi viikolla alkavasta Kohti Unelmia -valmennuksesta.


Valmennus sopii ehdottomasti kaikille jotka:


  • Haluavat toteuttaa unelmia

  • Kaipaavat lisätukea eteenpäin menemiseen

  • Uskaltavat tehdä, mutta eivät tiedä mistä aloittaa

  • Haluavat saada ympärilleen hengenheimolaisia

  • Haluavat tutustua itseensä lisää ja löytää uusia voimavaroja


Valmennus ei sovi sinulle joka:

  • Et halua vaihtaa mitään elämässäsi

  • Et suostu avaamaan sisimpääsi itsellesi

  • Sanot kaikkeen ei

  • Näet vain uhkia etkä ole kiinnostunut vaihtamaan ajatusmallia tästä


Ryhmä saa erityisen paljon huomiota ajankäytöllisesti, koska nyt siihen on itselläni hyvä mahdollisuus. En tiedä tulenko tekemään toista yhtä isolla ajankäytöllä enkä varsinkaan lupaa, että samaan hintaan saa enää seuraavalla kierroksella.


Toivottavasti kerrot valmennuksesta jollekin jolle uskot siitä olevan hyötyä, tiedän että annan kaikkeni ja ryhmässä on upeita ihmisiä mukana joten takaamme tyytyväisyyden rahoille.


Valmennus starttaa tiistaina. Osallistuminen Herotreenin kautta.
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page