top of page

Säästä yli 100€ vuodessa alle 15minuutissa

Oletko yrittäjä ja haluat säästää yli 100€ vuodessa alle 15min työllä?


Sisältää *Affiliate linkkejä


Usein me mietimme miten saada lisää myyntiä, mutta lähes kaikilla meillä on jotain kuluja jotka kilpailuttamalla tai niiden mahdollisesti jopa karsimalla saatais merkittäviä säästöjä ja näin enemmän jäämään rahaa kassaan 😎💰 Kirjoitin laajemman postauksen siitä, että mitä kaikkea pystyt kilpailuttamaan ja miten teet lisää katetta luopumalla turhista kustannuksista. Tässä kuitenkin pikaohje miten säästät yli 100€ vuodessa helposti ja nopeasti.


Sinulla on luultavasti myös firman pankkikortti tai luottokortti?


Useimmilla meistä luottokortti on otettu yritystilin perustamisen yhteydessä perinteiseltä pankilta. Ja ainakin minulla useammassa firmassa nämä kortit maksavat yli 100€/vuosi vaikka niitä ei käyttäisi lainkaan. Kuinka tyhmä diili tämä onkaan?


Tajusin itse tämän vasta kun perehdyin uuteen *Qredin luottokorttiin joka saatiin kätevästi uudelle firmallemme. Qredin luottokortilla:


✅ Maksutapaetua joka ostosta

✅ Maksuaikaa kaikkiin ostoihin

✅ Kortti on kuluton


Saat haettua sen alle 15 minuutissa ja yksi viesti pankkiin vanhan lopettamiseksi.


Eli kun haluat säästää yli 100€/vuosi, niin *tilaa luottokortti tästä.


Muista lopettaa vanha korttisi omasta nykyisestä pankistasi.


BONUS: Säästä kuluttaessasi

Kun maksat ostoksesi Qred Visalla, säästät rahaa kaikessa, mitä yrityksesi tarvitsee! Saat 1 % maksutapaetua jokaisesta ostosta, käytit korttia sitten verkossa tai myymälässä.

Kertynyt maksutapaetu vähennetään kuukausilaskusi summasta. Jos siis ostat kortilla esimerkiksi 10 000 euron edestä, maksat vain 9 900 euroa.


Huom! Luottokortteja en suosittele ikinä kellekään jos et pysty hallitsemaan rahavirtoja ja opi maksamaan koko luottoa kerralla kuukausittain pois! Pitäydy vanhassa jos et pysty maksamaan luottokortin saldoa tyhjäksi kuukausittain.


PS. Lue laajempi kirjoitus miten säästät jopa tuhansia euroja vuodessa
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page