top of page

Rahapaja jylläämään

Oon ollu melko huoleton rahan suhteen, aina sitä on saanut tehtyä lisää kun on tarvinnut tai on keksitty toisenlaiset keinot pysyä unelmissa.


Lasten myötä tapahtui ensimmäinen iso muutos suhteessa rahaan, en olekaan vaan vastuussa itsestäni vaan myös kolmesta muusta. Halusin nostaa tasoa. Asiat näytti muuttuvan ja oli hyvä suunta kunnes korona rysäytti firmat eikä näyttänytkään enää kassa hyvältä.


Noh siitä tapahtui isompi kela ja toisen lapsen myötä energiatasot ollu välillä koetuksella niin päätin ruveta enemmän vielä perehtyy tähän rahamaailmaan. On pakko olla keino tehdä edelleen mitä huvittaa ja saada työstä riippumattomia tuloja järkevästi kasaan intohimosta tinkimättä.


Oli aika ottaa rahapeli haltuun ja kunnolla. Haluan tehdä 10 000€ /kk työstä riippumatta.

Rahapaja haltuunMatka tuskin on silti helppo vaikka aionkin tämän toteuttaa omien kiinnostuksieni kohteiden parissa ja sydäntäni kuunnellen. Asetin tavoitteeksi nostaa tasoa niin kovaksi, että oman yhtiöni myyntini 10 000€ /kk tasolla riippumatta siitä, että teenkö töitä vai en. Tämän lisäksi henkilökohtaisella puolella päätin myös olla aktiivisempi sijoittaja ja pistää rahan tekemään töitä puolestani. Katsotaan seuraavaksi mitä olen jo nyt tehnyt. Matka on vasta alussa vaikka puolet vuodesta kohta takana. Syksyllä täytynee kiriä tahtia.

“Oli aika ottaa rahapeli haltuun ja kunnolla. Haluan tehdä 10 000€ /kk työstä riippumatta.”


Mitä olen konkreettisesti tehnyt?Päätin, että alan sijoittamaan pieniä summia kerrallaan kryptoihin. Tästä ei kauheasti mainitsemisen arvoista, romahtanut kaikki :D Luotan, että ne nousevat sieltä kyllä.


Aloitin Varapuu valmennukset ja kerään tietoa lisää sekä työkaluja ennenkaikkea sijoittamiseen


Aloitin kullan ostamisen pieninä summina kuukausittain ja sinäkin voit tehdä niin (+auttaa minua pienesti, kun saan jonku killingin kiitoksena jos ostat koodilla KOHTIUNELMIA) *Aufortin kautta tästä linkistä. Voit tilata myös lahjaksi kultaa heidän kautta, aika hauska tapa yllättää rakkaasi?


Vähentänyt aktiivisia roolejani & miettinyt enemmän millaiseen liiketoimintaan haluan laittaa focusta. Tajusin, että tähän asti joka päivä ja kuukausi alkaa ikäänkuin nollasta kun ei ole mitään säännöllisen laskutuksen palvelua, mutta Jestools & Tilitoimiston perustettuani jokainen myynti rakentuu vanhan päälle joka tekee työstä riippumattomista tulojen rakentamisesta helpompaa. Toki myös jotkut affiliate -kumppanuudet on tälläisiä :)


Sama homma sijoittamisessa kun se on säännöllistä nii korkoa korolle ilmiö tekee töitä puolestasi. Like magic.


Toki täytyy viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähisimpänä mainita, että olen panostanut myyntiin enemmän. Olen kaivanut omat opit eli Menestyjän kartanon työkalun esiin ja rakentanut sen avulla focusta olennaiseen keskittymiseen. Voin kertoa, että tuloksia syntyy ja tämän työkalun ansiosta painan tänä vuonna tän kovan tavoitteen rikki. 10 000€ / kk työstä riippumatonta myyntiä. KYLLÄ! Haluatko saman? Tuu mukaan meidän #jestools yhteisöön ja verkkokurssien pariin tästä: https://www.jestools.com/jasenyysKuinka rakentaa passiiviset tulot

Onhan tässä on vielä matkaa, että saa huonot velat maksettua ja passiiviset tulot sille tasolle, että vois pelkästään niillä elättää perheen ja kaikki unelmat, mutta hyvältä taas suunta näyttää 🤌💰 Ja kohti kymppiä mennään!


Tästä alta löydät kumppaneita kenen kanssa olen tehnyt diiliä. Suosittelen lämpimästi jokaista ja samalla jeesaat mua tavoitteessa, jos löydät näistä alta jotain sellaista mistä saat hyötyä itsekin ja päätät lähteä mukaan:Omat firmat joista maininta:
Työstä riippumattomat tulot

Vielä virallisesti tämä:

*Tähdellä merkityt linkit ovat Affiliate linkkejä mikä tarkoittaa sitä, että minä saan pienen kiitoksen kaikista ostoista jotka tulevat tämän linkin kautta :) Teen kumppanuuksia vain palveluiden kanssa joita voin aidosti suositella ja käytän itsekin. Kiitos!

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page