top of page

Oletko sinä meidän seuraava johtaja?

Meillä on kahteen yritykseen rekrytointi päällä. Ennen varsinaisempaa esittelyä työtehtävistä - tärkeintä on asenteesi. Haluamme tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa, ihmisten jotka näkevät asioissa mahdollisuuksia, keskittyvät tekemiseen, haluavat tehdä huomisesta paremman ja jakavat arvot eettisen liiketoiminnan puolesta.


1. Uusi ravintolamme aukeaa Kamppiin helmikuussa

Etsimme uuteen ravintolaamme kolmatta osakasta, jonka tehtävänä on johtaa ravintolan liiketoimintaa eteenpäin. Johdat ravintolan henkilökuntaa, teet myyntiä, osallistut yrityksen vision jalkauttamiseen ja omistat kolmanneksen tai enemmän yrityksestä joten olet isossa roolissa yrityksen tulevaisuuden suunnitelmien toteuttamisessa. Tiiminä sinulla on intohimoinen henkilökunta, minä markkinoinnin ja sparraamisen tukena sekä kolmantena osakkaana menestyvä pariskunta jotka antaa tukensa numeroihin ja toimivat hallituksessamme.


Mahdollisuus myös omistaa vähemmän kuin 30%, mutta silloin puhumme täysin erilaisesta roolista ja olet enemmän sijoittaja kuin yrityksen veturi.


2. Power Of People Familyn johtajaksi ja yrittäjäksi?

Minä olen toiminut yrityksen johtajana ja perustajana pitkään, kuitenkin olen tajunnut ettei minun kannata johtaa tätä yritysrypästä. Minä en ole oikea henkilö siihen, tarvitsen tuekseni jonkun operattivisesta toiminnasta vastaavan rauhallisemman ja yksityiskohtiin keskittyvän kaverin jolle ei tuota ongelmia pysyä viikosta toiseen tavoitteiden seurannassa kiinni ja tehdä pitkäjänteisesti samoja asioita.


Minä olen artisti, joka luo uutta, antaa virtaa ja pistää junaan vauhtia. Suurin intohimoni on kuitenkin yhteistyökumppanuuksien luomisessa, sparraamisessa, markkinoinnissa ja asiakkaiden tapaamisessa. Jos olet johtajaluonne, sinulla on aikaa ja hiukan rahaa, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Tähän pieneen ryppääseen kuuluu pieni omistus Mettä Nordic yrityksestä, mutta sitä lukuunottamatta omistamme täysin Ohmygoodness yrityksen sekä Voima kahvilat. Lisää tulossa ja haluamme kasvaa, mutta sitä ennen tarvitsemme yhden henkilön lisää tiimiimme.


Työt alkaa pikimmiten ja tätä postausta saa jakaa <3


Yhteydenotot minulle 040-4168796 ja johannes@dreamplando.fi
0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page