top of page

Nyt tarvitaan yhteistyötä

Tilanne vaatii luovuutta - viimeisen 24h aikana olemme menettäneet jo yli 10 000€:n myynnit. Ja me emme ole ainoita. Nyt jos koskaan pitää olla rohkea, vahva ja luova.

.

.

Pienyrittäjät ovat kusessa ja tunnen suurta empatiaa (vai sympatiaa?) kaikkia kanssakulkijoita kohtaan. Nyt on aika tukea niitä yrittäjiä kenen palveluista haluat oikeasti pitää kiinni, sellaisia firmoja kenen haluat olevan pystyssä vielä kesähelteiden saapuessa. Tilanne valitettavasti myös on vasta alkanut ja tästä kierre alkaa. Toivotaan, että valtiolta tulee jotain OIKEITA toimenpiteitä yrittäjien tukemiseksi, sillä muuten on kesällä raju tilanne mitä en pysty edes ymmärtämään täysin mitä se tulee tarkoittamaan.

.

.

Se mitä voit tehdä on simppeliä. Voit ostaa niiden yritysten lahjakortteja, ketä haluat tukea. Tilaa ennakkoon jotain mitä tarvitset tänä vuonna jokatapauksessa. Jos sulla ei ole rahaa, niin voit antaa rakkautta, pistää somekanavia jakoon, tykätä ja vinkata kavereille. Voit soittaa kaverille joka on yrittäjä, että “Tarttetko jeesiä? Onko jotain mitä voin tehdä? Lämmitänkö saunan ja puidaan tilannetta yhdessä?”

.

.

Me tehdään kaikkemme, että me pystytään säilyttää kaikkien työpaikat, vaikutuspiirissä olevien yrittäjien toimeentulot ja tänään meillä on tarkoitus tehdä konkreettisia vinkkejä pienyrittäjille vielä erikseen ilmaiseksi sisällöksi internetiin miten tähän tilanteeseen voi ja kannattaa reagoida.

.

.

Mua ei pelota suoraan sanoen, olen inspiroitunut suorastaan - tämä on hullunkurisesti hieno mahdollisuus rikkoa oman mielen rajoja, keksiä uusia liiketoimia ja nähdä mihin omat kyvyt pystyy ja kuinka voimme auttaa yhdessä tekemällä enemmän kaikkia. Pelko ei auta mielestäni tässä tilanteessa, vaan se että jatkamme reagointia, hyviin asioihin keskittymistä ja auttamista ympäristöömme parhaamme mukaan.

.

.

Kommentoi alle omat ideasi? Kuinka voimme auttaa toisiamme? Mitä sinä mietit? TEHDÄÄN TÄÄ YHDESSÄ JENGI!


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page