top of page

Kysymällä saa helpommin

Päivitetty: 5. helmik. 2021

Kuinka usein mietit, että olisipa jokin asia kiva? Olisi kiva saada sitä, tätä ja tuota... Mitenköhän pääsisit jutulle jonkun henkilön kanssa?


Todella usein kun minulta kysytään, että miten olen saanut vieraaksi jonkun henkilön tai miten olen päässyt mukaan johonkin firmaan. Tärkein vastaukseni on tähän: "KYSYMÄLLÄ". Jos et kysy, niin erittäin harvoin saat. Jos kysyt, niin tiedät myös nopeammin, että onko asia mahdollinen vai ei.


Toki on poikkeuksia jos vastaanottaja ei esimerkiksi ikinä näe viestiäsi... Mutta sitten on aina jokin toinen keino.


Tästä loistava esimerkki on myös yksi ketä olen sparrannut. Teemu Silius.


Teemu oli sparrauksessani viime vuonna ja mikä parasta meidän yhteinen sparraussessio päättyi siihen, että Teemu kysyi haluaisinko lähteä hänen yritykseen mukaan? Siis siihen jota olin juuri sparranut useamman tunnin hänen kanssa eteenpäin. Olin todella innoissani kysymyksestä, sillä mielessäni kävi pääsisinköhän yritykseen mukaan. Varmasti olisin tuon asian kysynyt häneltä myöhemmin, mutta tällä kertaa Teemu ehti ensin.


Kysy siis kun jokin asia askarruttaa mieltä tai haluat saada jotain. Kerro se ääneen ja kysy suoraan henkilöltä jos havittelet päästä esimerkiksi jutulle.


Minä kysyn nyt sinulta: "Haluatko kehittää liiketoimintaasi tai ryhtyä yrittäjäksi? Haluatko kasvaa ja toteuttaa unelmasi?" Mikäli vastasit kyllä, niin autan sinua mielelläni sparrauksen muodossa. Lue paketeistani lisää tästä.Kuva: Ville-Veikko Väisänen

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page