top of page

Kohti Unelmia | Kristel Häll jakso 5/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021Kristel Häll | Teestä, luonnosta ja sisältä voimaa elämään


Intohimoinen tekijä Krister Häll (toiselta nimeltään kombuchakuningas) puhuu tärkeistä asioista. Hänen missionsa on auttaa muita ihmisiä ja siitä hän muistutttaa itseään jokaisena aamuna. Kristel aloittaa päivänsä yleensä meditaatiolla, pulahduksella järveen ja teellä, jonka jälkeen seuraa tietyt ajettelun rutiinit.


Tämä jakso on sinulle, joka haluat hieman ravistella omaa ajatteluasi ja asennettasi.


Monet meistä ovat jonkinlaisessa oravanpyörässä, jossa teemme asioita/työtä, josta emme nauti. Sitä kyllä haluaa muutosta, mutta se pelottaa. "Yleensä iso muutos on niin kauhistuttava ajatus, ettei uskalleta lähdetä tekemään mitään." Se taas liittyy Kristelin mielestä hyvin vahvasti sinun syvään itseesi.


Jos haastat itseäsi ja olet epämukavuusalueella ja teet päätöksiä, joita et välttämättä halua tehdä, kasvat ja opit yhä enemmän haastamaan itseäsi ja tuntemaan itseäsi luontevaksi näissä tilanteissa.


  • PELOT Kuulet mikä Kristeliä pelottaa ja mitkä ovat hänen parhaimmat vinkit pelkojen voittamiseen

  • KAKSI ISOINTA PELKOA JA NIIDEN KÄSITTELY Juttelemme myös laajemmin peloista ja niiden syistä. Kaksi isointa pelkoa, joista yleensä kaikki muut pienemmät pelot pohjautuvat ovat: "Minä en ole tarpeeksi" "Minä en ole rakastettu" Nämä pelot monesti romuttavat ihmisten uskalluksen toteuttaa omia unelmia. Mitä sitten voisi tehdä jos löytää itsensä ajattelemasta "en ole tarpeeksi" Kristel kertoo mitkä kaksi asiaa hän tekee, jos hänestä tuntuu siltä. Lyhyesti:


-Ensimmäinen tilanne: "Mietin, että edessäni on 50 vuotias Kristel"

-Toinen tilanne: "Puhun 10 vuotiaalle Kristelille"

Kuuntele podista, mitä Kristel itselleen sanoo näissä tilanteissa.


  • MISSIO JA ELÄMÄNASENNE Kristelin missio on auttaa muita ihmisiä. Mitä se tarkoittaa kristelille ja minkälaisia rutiineja liittyvät tähän missioon? Tästä voit ottaa itsellesi testiin samantyyliset rutiinit oman missiosi vahvistamiseksi! Kristel puhuu myös paljon tärkeistä asioista liittyen yleisesti elämänasenteeseen. ONGELMANRATKAISUKYKY

  • Kristelillä on luontaisesti hurjan vahva ongelmanratkaisukyky. Kuuntele eräs loistava esimerkki tästä ja ota oppia!Tätä jaksoa et halua missata! Näiden ylläolevien lisäksi puhumme todella herkullisista aiheista ja vinkkejä tippuu koko jakson ajan.


Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Kristeliä täällä: @thegoodguys_kombucha

Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page