top of page

Kohti Unelmia | Andrei Koivumäki jakso 3/33

Päivitetty: 30. maalisk. 2021
ANDREI KOIVUMÄKI | Kova duuni palkitsee

Tämä jakso on varsinkin sulle, joka olet intohimoinen tekijä ja haluat saavuttaa isoja unelmia. Haluat saada muutosta aikaan ja mennä eteenpäin rohkeasti! Tule nappaamaan mallia Andreilta, joka todellakin on kaikkea tätä.


Suomen varmastikin puhutuin kiinteistövälittäjä Andrei Koivumäki kertoo omalla "röyhkeällä" tyylillään totuuksia asenteesta, tekemisestä ja menestyksen luomisesta.


Jakson aikana kuulet mm. mikä Andreita nykyään motivoi, jos se aiemmin on ollut raha. Kuulet myös mitkä ovat Andrein suurimmat tavoitteet lähitulevaisuudelle.Miksi sinun kannattaisi kuunnella tämä jakso?


  • MENESTYKSEN SALAISUUS Andrein mielestä menestyksen salaisuus sisältää ainakin seuraavaa: -Tee paljon töitä -Ajanhallinta pitää olla kunnossa -Jotta voi menestyä isosti, pitää haluta tarpeeksi kovaa ja syyt taustalla tulee olla itselleen selkeät. -(Kuuntele podista mitkä ovat muut)


  • PELKOJEN SELÄTTÄMINEN Kuulet, mitkä ovat Andrein keinot epäonnistumisen pelon selättämiseen. Ennen Andrei pelkäsi epäonnistumista. Mitä jos ei pysty, mitä jos ei saavutakkaan sitä mitä haaveilee ja 30 vuotiaana ei olisikaan "mitään". Tämä johtui tietyllä tavalla siitä, että hän oli malttamaton ja halusi saavuttaa kaikki nyt heti. "Jossain vaiheessa tajusin, että kaikki tulee ajallaan, ja jos sä vaan uskot ja teet, se on saavutettavissa". Kuulet myös mitä Andrei pelkää nykyään vai pelkääkö yhtään mitään?

  • RUTIINIT Mitkä ovat Andrein parhaimmat rutiinit onnistuneeseen päivään. Ota nämä testiin itsellesi!


"Älkää luovuttako, tehkää vaan"


"Helikopterilento oli hyvä veto"


"Haluaisin tavata Putinin"Kuuntele jakso täältä:

Spotifysta, Applesta, Googlesta tai otsikon Podcast takaa.


Seuraa Andreita täällä: @andreikoivumaki neliötliikkuu.fi


Olisi mukava päästä kuulemaan myös sinun ajatuksia jaksosta. Mikä oli tärkein oppi, joka jäi jaksosta mieleen? Kommentoi alle tai ota osaa keskusteluun Instagramin puolella!


Kohti Unelmia podcastin tarkoitus on inspiroida sua kulkemaan kohti omia unelmiasi. Jaa ajatuksesi jaksoon liittyen #kohtiunelmia ja tägää @johanneslaine, niin päästään jatkamaan keskustelua.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page