top of page

KesäkuulumisetKirjoittelin Facebookin puolelle ja oli hauska saada siitä niin paljon positiivista palautetta, että pitihän se tulla tänne bloginkin puolelle kirjoittamaan nämä samat kuulumiset :)


Elämässä sattuu ja tapahtuu paljon kaikenlaista ja tässä nyt pidempi viesti jossa useammasta asiasta kerralla enemmän. Muistutuksen sanana kaikille jotka luulee, että tää elämä ois pelkkää voittoo, niin ei se joka päivä pelkkää onnistumista onnistumisen perään ole, mut niissä paskoissa fiiliksissä ja epäonnistumisissa rypeäminen muutamaa minuuttia kauempaa ei vaan kauheasti auta yhtään mitään niin ne myös unohdan aika äkkiä ja keskityn about aina tilanteen hyviin puoliin.


Oltiin jätkien kanssa 30v reissussa 10päivää lomalla. Lomailkaa ihmiset hyvien ystävien kanssa, se on hauskaa ja aikalailla pääsee elämän parhaimpien hetkien pariin noilla reissuilla.


Poika kasvaa, nauraa ja on innoissaan monesta asiasta. Innostus lie mistä tullut, mutta aijettä se pojan kanssa leikkiminen ilman puhelinta on nastaa. Suosittelen kokeilee, pistä puhelin äänettömälle ja ota pari tuntia ihan fokuksella jonkun lapsen kanssa leikkien aikaa.


Maha on kasvanut, mutta nyt treeni on mahtunut myös kalenteriin ja kesällä minut löytää yhä useammin TFW Helsinki sekä koripallokentiltä. Love it!


Tässäpä hiukan mitä meneillään työrintamalla:

Ollaan oltu kolme vuotta Vaasankadulla - synttärit JE JE https://www.facebook.com/events/2275818112497969/

Avattiin kahvila Good Mood -kahvila Keravan kartanolle, suosittelen lämpimästi. Varsinkin juhlatilana!

Helmikuussa aukee uusi ravintola, josta tulee meidän isoin ja varmastikin tietyllä tavalla upein, siitä voi isoja tilaisuuksia bookata jo kalenteriin. Tsekkaa se ja muut varausmahdollisuudet: https://powerofpeople.fi/…/kurkkaa-kaikki-vuokrattavat-tapa…


Dodiin ja takas tähän kesään, ollaan menossa Natural High Healing Festival sekä Pori Jazz Festival safkojen kanssa. Ketä muita tulossa?


The Good Guys Kombucha on saamassa tuotantoa isommaksi ja kesän jälkeen pääsee taas myymään sitäkin uusille jälleenmyyjille, nyt ei uskalla luvata kellekään ku kampe menee käsistä aika vauhdilla.


GreenStreet.fi tekee muuton heinäkuun aikana - siitä lisää myöhemmin. Iso muutos, mutta tuo isot mahdollisuudet.


Aito Päiväkoti hymyilee ja lapset tykkää, Jalotofu maistuu sekä Kaslinkkaurajuomat vaihtuu yhä useammalla lasiin.


VOIMA Kahvila palvelee läpi kesän ja etsii uusia kiinteistöjä sekä yrityksiä joita kiinnostaa isosti työntekijöidensä viihtyvyys. Toki catering ja jooga palvelut firmoille onnistuu myös kesällä, kyselyjä vaan tulemaan.


Sunnuntaina Power Of People henksujuhlat - woop woop!

Iloa päiviinne, nauttikaa ja eläkää <3

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page